LoL eski DX9 modunu aktif edince FPS düşüşü oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yone falan oynuyom iste :o
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar, benim bir hileyi yapmam için DX9 modunu açmam lazım fakat açınca PC 20 FPS'e falan düşüyor. Nasıl çözerim bunu? Kasmasa da olur. Amacım FPS arttırmak değil. Sadece DX9 modunu açsam bile kasmasın PC.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
dx9 modunu açman fps arttırması gerekiyor sendeki sorun bi farklı galiba sistem özelliklerini yazar mısın

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Dostum dx9 modunu açtıgında fps in artmasi gerekiyor acaba script inject oldugunda fps in düşüyor olabilir mi

yone falan oynuyom iste :o
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
arkadaşlar benim bir hileyi yapmam için dx9 modunu açmam lazım fakat açınca pc 20 fpsye falan düşüyor nasıl çözerim bunu kasmasada olur amacım fps arttırmak deil sadece dx9 modunu açsam bile kasmasın pc
arkadaşlar hileden kaynaklı deil hilesiz girsem bile sabit 25fps
Post automatically merged:

bilgisiyarın özelikleri ne yazarmısın
AMD A10-9600P RADEON R5, 10 COMPUTE CORES 4C+6G 2.40 GHz
8,00 GB (kullanılabilir: 7,47 GB)
64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Windows 10 Home Single Language

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
dx9 açtıktan sonramı kasıyor yoksa açıp h!leyi açtığındamı ? Eğer açtıktan sonra ise driverler kurulu olmayabilir, eğer h!leyi açtıktan sonra ise büyük ihtimal h!leden kaynaklıdır.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
dx9 açtıktan sonramı kasıyor yoksa açıp h!leyi açtığındamı ? Eğer açtıktan sonra ise driverler kurulu olmayabilir, eğer h!leyi açtıktan sonra ise büyük ihtimal h!leden kaynaklıdır.
hilesiz girsem bile 25 fps diyor driver kaynaklı olabilir pek yapacak bişey yok sanki.

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
arkadaşlar benim bir hileyi yapmam için dx9 modunu açmam lazım fakat açınca pc 20 fpsye falan düşüyor nasıl çözerim bunu kasmasada olur amacım fps arttırmak deil sadece dx9 modunu açsam bile kasmasın pc
açmadan önce fps kaçtı ne kadar fps kaybı yaşadınız?

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
fps normalde açılacak olan script programından dolayı düşecek, benimkinde normal o da çöküyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...