bilgisiyarınızı sıfırlamayı deneyinarkadaşlar benim bir hileyi yapmam için dx9 modunu açmam lazım fakat açınca pc 20 fpsye falan düşüyor nasıl çözerim bunu kasmasada olur amacım fps arttırmak deil sadece dx9 modunu açsam bile kasmasın pc
Kanka zaten açmış da fps düşmüş ya adam öyle diyorknk oyun içi ayarlardan dx9 modunu aç
o zaman hileden kaynaklı olabilir miKanka zaten açmış da fps düşmüş ya adam öyle diyor
arkadaşlar hileden kaynaklı deil hilesiz girsem bile sabit 25fpsarkadaşlar benim bir hileyi yapmam için dx9 modunu açmam lazım fakat açınca pc 20 fpsye falan düşüyor nasıl çözerim bunu kasmasada olur amacım fps arttırmak deil sadece dx9 modunu açsam bile kasmasın pc
AMD A10-9600P RADEON R5, 10 COMPUTE CORES 4C+6G 2.40 GHzbilgisiyarın özelikleri ne yazarmısın
hilesiz girsem bile 25 fps diyor driver kaynaklı olabilir pek yapacak bişey yok sanki.dx9 açtıktan sonramı kasıyor yoksa açıp h!leyi açtığındamı ? Eğer açtıktan sonra ise driverler kurulu olmayabilir, eğer h!leyi açtıktan sonra ise büyük ihtimal h!leden kaynaklıdır.
açmadan önce fps kaçtı ne kadar fps kaybı yaşadınız?arkadaşlar benim bir hileyi yapmam için dx9 modunu açmam lazım fakat açınca pc 20 fpsye falan düşüyor nasıl çözerim bunu kasmasada olur amacım fps arttırmak deil sadece dx9 modunu açsam bile kasmasın pc
arkadaşlar benim bir hileyi yapmam için dx9 modunu açmam lazım fakat açınca pc 20 fpsye falan düşüyor nasıl çözerim bunu kasmasada olur amacım fps arttırmak deil sadece dx9 modunu açsam bile kasmasın pc
arka plan uygulamalarını kapatmayı denearkadaşlar benim bir hileyi yapmam için dx9 modunu açmam lazım fakat açınca pc 20 fpsye falan düşüyor nasıl çözerim bunu kasmasada olur amacım fps arttırmak deil sadece dx9 modunu açsam bile kasmasın pc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?