BDO LOVER
Onaylı Üye
düşük eloda ikiside aynı en son ranked girdiğimde lane i kazanmıştım ve tab bastığımda 0 12 aatrox görmüştüm takımdalol trde mid irelia oynuyorum sc ile fakat takıma sürekli çöp oyuncular geliyor ben ne kadar laneyi kazansam da topdaki bottaki adam 10/0 olduğunda pek bir manası kalmıyor cidden sinirlerim bozulmaya başladı ranked maçlar girmiyorum daha da kanser olmamak için sizce sıralı için eu west mi daha iyi tr mi oyuncu bakımından ?
eu daki insanlar oyunu biraz daha ciddiye alıyor tr de lane de 2 kere ölünce söylenmeye başlıyorlar benim gözlemlediğim buhertürlü eu tabikide tr karşılaştırılmıycak kadar kötü oyuncularla dolu
her maçı taşırıyorum diyip karşısındaki adama 9 kere üst üste ölüp üstüne takıma kötü diyen adamlar tr böyleeu daki insanlar oyunu biraz daha ciddiye alıyor tr de lane de 2 kere ölünce söylenmeye başlıyorlar benim gözlemlediğim bu
euda hemen oyun buluyo 10 numara server bence eu geçlol trde mid irelia oynuyorum sc ile fakat takıma sürekli çöp oyuncular geliyor ben ne kadar laneyi kazansam da topdaki bottaki adam 10/0 olduğunda pek bir manası kalmıyor cidden sinirlerim bozulmaya başladı ranked maçlar girmiyorum daha da kanser olmamak için sizce sıralı için eu west mi daha iyi tr mi oyuncu bakımından ?
yapacak birşey yok bu server düzelmezher maçı taşırıyorum diyip karşısındaki adama 9 kere üst üste ölüp üstüne takıma kötü diyen adamlar tr böyle
tr server eğlence için eğer oyun kazanmak açısından ise eu daha iyi gözümdelow elo her yerde low elodur fakat toksiklik açısından euwest daha iyi. Ben ranked açısından ciddiysen euwest öneririm ama aynı tadı almassın tr ile orası ayrı
ben tek başıma girmiştim eu kasıyordum ve cidden çok haklısın konuşmadığın kimse olmadığı zaman oyun seni çok fazla sıkıyorEu da oynayacaksan prenin olmasını tavsiye ederim çünkü oyun bir zmandan sonra kimseyle konuşamadığın için sarmayacak
tr de şöyle bir şey var ya harbiden takım kötü bile olsa taşıcaksın ve o sayko sohbet ortamından zevk alarak chal olacaksıntr server eğlence için eğer oyun kazanmak açısından ise eu daha iyi gözümde
Post automatically merged:
ben tek başıma girmiştim eu kasıyordum ve cidden çok haklısın konuşmadığın kimse olmadığı zaman oyun seni çok fazla sıkıyor
aynen öyletr de şöyle bir şey var ya harbiden takım kötü bile olsa taşıcaksın ve o sayko sohbet ortamından zevk alarak chal olacaksın
evet oyun bilgiside gerek lane safasında gerek late game de çok önemlibazı yerlerde iyi oynamak yetmiyor maalesef oyun bilgisiyle çok rahat ezebilirsin rakiplerini koridor kazanmaya çalışmaktansa doğru zamanda doğru hamleleri yapmak zafere götürür söylediklerim tr için geçerli değil orası cehennem uzak dur
evet bu oyunda duo şart sağlam bir duon olması gerekiyorbenden tavsiye herşey lig değil ama illa lig kasıcam adiyorsam bi pre bul beraber oynayın tr west farketmeksizin seri lig atlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?