eu westde tabiki daha iyi oyuncular var tr sunucusu toxic agalol trde mid irelia oynuyorum sc ile fakat takıma sürekli çöp oyuncular geliyor ben ne kadar laneyi kazansam da topdaki bottaki adam 10/0 olduğunda pek bir manası kalmıyor cidden sinirlerim bozulmaya başladı ranked maçlar girmiyorum daha da kanser olmamak için sizce sıralı için eu west mi daha iyi tr mi oyuncu bakımından ?
Ben de bilgimden değil de öyle duymuştum ondan yazdım yoksa tr'de oynuyorumDaha haklı bir cevap olamaz, senle aynı yakarıştan euw geçtim oyuncu kalitesi ciddiyim trde daha iyi. Westte plat3+ olmadan oyundan keyif alamıyorsun.
evet kötü oyuncularhertürlü eu tabikide tr karşılaştırılmıycak kadar kötü oyuncularla dolu
yani kanka çoktan cevap almışsın da mana göre euwestin düşük elosunun trnin tümünden farkı yoklol trde mid irelia oynuyorum sc ile fakat takıma sürekli çöp oyuncular geliyor ben ne kadar laneyi kazansam da topdaki bottaki adam 10/0 olduğunda pek bir manası kalmıyor cidden sinirlerim bozulmaya başladı ranked maçlar girmiyorum daha da kanser olmamak için sizce sıralı için eu west mi daha iyi tr mi oyuncu bakımından ?
euda adamlar sadece toxic değil oyun olarak farksızLoL TR'de mid Irelia oynuyorum sc ile fakat takıma sürekli çöp oyuncular geliyor ben ne kadar laneyi kazansam da topdaki bottaki adam 10/0 olduğunda pek bir manası kalmıyor cidden sinirlerim bozulmaya başladı ranked maçlar girmiyorum daha da kanser olmamak için sizce sıralı için EU West mi daha iyi TR mi oyuncu bakımından?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?