LoL EU West sunucusunda ilk 10 maçta gelen troll takım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba normalde adc oynayan birisiyim bazen script ile bazen kendi başıma dereceli ilk 10 maçı atarken sürekli ya afk geliyor adam 1-2 kere öldümü done diyip afk kalıyor yada nunu ghost cleanse geliyor hemde az buz değil ilk 10 maçı tamamlayamıyorum hiç bir şekilde gece giriyorum yaşanıyor sabah giriyorum yaşanıyor hiç bir şekilde 1 kişi afk kaldımı başka koridor kaybeden varsa oda çıkıyor oyun hiç oynanmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kanka banada çok oluyor ben 10 maç draft atıp sonra ilk 10 maçı atmaya basladım hem elon hemde baslicagın yer yukselince bunların yaşanma ihtimalide azalıyor

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
o ilk 10 macta gelen troller yuzunden dusuk rankta baslamak kadar kötu bisey yok ya keske oyuna oynanis tarzina göre siralama verse

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Derecesiz maçlar hep böyle trollerle dolu yapılacak bir şey yok

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
hayatımızı bitirdiler onlar yüzünden oyun zevkimiz kalmadı

Üye
4 HİZMET YILI
draft pickte 3-4 maç düzgün kda ile oynamanı öneririm daha üst elo başlangıcı ve smurf que için

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
nunu geliyorsa dodgelayacaksın. unlucky, go next account

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba normalde adc oynayan birisiyim bazen script ile bazen kendi başıma dereceli ilk 10 maçı atarken sürekli ya afk geliyor adam 1-2 kere öldümü done diyip afk kalıyor yada nunu ghost cleanse geliyor hemde az buz değil ilk 10 maçı tamamlayamıyorum hiç bir şekilde gece giriyorum yaşanıyor sabah giriyorum yaşanıyor hiç bir şekilde 1 kişi afk kaldımı başka koridor kaybeden varsa oda çıkıyor oyun hiç oynanmıyor
bu banada geliyor o yüzden hep premle giriyorum preyle girince takıma duolu insanlar geliyor iyi olur

Üye
4 HİZMET YILI
Aga bunların hepsi aynı kitle değişiyor ama neredeyse bütün sunucularıda bu tür adamlar var şu sunucuda yok bu sunucuda var diye bir olay yok en mantıklısı 3,5 kişi takımını kurup oynamak kafa rahat kaybedince bile eğlencesine oynuyorsun tavsiyem takımınızı kurup öyle oynayın.

Banlı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
LOL de bütün sunucularda şuan cok garip ve trol insanlar geliyor anlamadım ben en iyisi 5 veya en azından 3 pre girmek

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
bro tr nin iyi olduğu tek konu bu bence. westte bir kere adamın farmını aldım diye tüm spellerini basıp 5 kere ölüp afk bıraktı :D ve bu sürekli başıma geliyor .tr de en azından anana küfredip oynamaya devam ediyolar :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
duosuz girilmez ya 45 maçta gümüşüm hala :d

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Türkler gibi değiller Avrupalılar böyle ya hemen bırakıyorlar adamalar hiç kasmıyor çaba yok bizimkiler kaybedeceğini bilsede kanın son damlasına kadar savaşıyorlar kesinlikle ff vermek yok damardaki asil kandan mıdır nedir :D pes etmek yok.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Isınmak için ilk üçünü smurf üzerinde oynamanızı tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bu çok yaşanıyor dostum ama bunun sebebi otomatik kasılan hesaplarda oluyor diye biliyorum botla kasılan hesaplarda bu sıkıntı oluyor .

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
arasıza script ile ama genelde scriptsiz kalista oynıyan birisiyim ilk 10 maçın 4 ünde afk sup geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...