işe yarıyormu yoksa tahmin felanmıdraft pickte 3-4 maç düzgün kda ile oynamanı öneririm daha üst elo başlangıcı ve smurf que için
bu banada geliyor o yüzden hep premle giriyorum preyle girince takıma duolu insanlar geliyor iyi olurArkadaşlar merhaba normalde adc oynayan birisiyim bazen script ile bazen kendi başıma dereceli ilk 10 maçı atarken sürekli ya afk geliyor adam 1-2 kere öldümü done diyip afk kalıyor yada nunu ghost cleanse geliyor hemde az buz değil ilk 10 maçı tamamlayamıyorum hiç bir şekilde gece giriyorum yaşanıyor sabah giriyorum yaşanıyor hiç bir şekilde 1 kişi afk kaldımı başka koridor kaybeden varsa oda çıkıyor oyun hiç oynanmıyor
knk işte duo bulmak zor oynamak isteyen adam kafasına göre oynuyorbu banada geliyor o yüzden hep premle giriyorum preyle girince takıma duolu insanlar geliyor iyi olur
arasıza script ile ama genelde scriptsiz kalista oynıyan birisiyim ilk 10 maçın 4 ünde afk sup geldiArkadaşlar merhaba normalde adc oynayan birisiyim bazen script ile bazen kendi başıma dereceli ilk 10 maçı atarken sürekli ya afk geliyor adam 1-2 kere öldümü done diyip afk kalıyor yada nunu ghost cleanse geliyor hemde az buz değil ilk 10 maçı tamamlayamıyorum hiç bir şekilde gece giriyorum yaşanıyor sabah giriyorum yaşanıyor hiç bir şekilde 1 kişi afk kaldımı başka koridor kaybeden varsa oda çıkıyor oyun hiç oynanmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?