Çözüldü LOL EUNE kaç ping alırım ve wsreborn ban yedirir mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
LOL EUNE kaç ping alırım ve wsreborn ban yedirir mi ben eune geçmek istiyorum ama kaç ping alırım oynanır mı en önemli soru ise wsreborn trde rage oynamama rağmen banlatmadı eunede banlatır mı banlanmamak için ne yapmam gerek

Çözüm
LOL EUNE kaç ping alırım ve wsreborn ban yedirir mi ben eune geçmek istiyorum ama kaç ping alırım oynanır mı en önemli soru ise wsreborn trde rage oynamama rağmen banlatmadı eunede banlatır mı banlanmamak için ne yapmam gerek
Öncelikle ping'iniz internetinize göre değişiklik gösterebilir bu yüzden net bir cevap vermek imkansızdır. Ban durumuna gelecek olursak forumda 5-6 aydan fazla aynı hesapta ban yemeyen kişiler bile mevcut kısaca hile güvenli fakat hiçbir hile size %100 Ban garantisi vermez.
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Öncelikle ping'iniz internetinize göre değişiklik gösterebilir bu yüzden net bir cevap vermek imkansızdır. Ban durumuna gelecek olursak forumda 5-6 aydan fazla aynı hesapta ban yemeyen kişiler bile mevcut kısaca hile güvenli fakat hiçbir hile size %100 Ban garantisi vermez.

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
speed teste girdikten sonra sunucuyu eune seç download upload yaptıktan sonra ping değerini ölçecektir ona yakın bir sonuç alırsın

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Script ud olduğu için ban yemezsin merak etme ping olayı da oturduğun lokasyona bağlı

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Script şu anlık undetected, yani otomatik olarak ban yemezsiniz. Yediğiniz report bazında ban yeme şansınız var tabii ki, alacağınız ping de EUW'e benzer olacaktır.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
ping değerin tr de 15 20 ise euda 50 civarı flan alırsın ve ban durumu nasıl kullandığna göre ban yersin şuan ud hile

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Rebornu bayadır kullanıyorum hala yasaklanmadım dostum güvenle kullanabilirsinn.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...