LoL EUW hesabını satmak için yabancı site önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, EU West'te smurf kasıp satabileceğim aktif güncel site var mı yabancı? Euro ve dolar üzerinden satış yapmak istiyorum. Bir de para çekme işlemi için Türkiye destekleyen ve kolay olan ya da para çekme uygulamaları vs gerekiyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Webmoney cüzdan adresini eb24e giriyoruz webmoneye geldikten sonra iban ile çekiyoruz yanlış mı anladım üstad
Post automatically merged:

Reis bide bana resmi sitesini atabilir misin karşıma birden çok çıktı “wmtransfer” olan mı resmi sitesi
Webmoney nasıl bilmiyorum benim zamanimda farklı ödeme sistemi vardı ama youtube'a webmoney nasıl kullanılır yazarsan az çok anlarsın nasıl kullanacağını

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
g2g , eb24
player auctions
en iyi 3 site bu tarz hesap satışları için

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
g2g , eb24
player auctions
en iyi 3 site bu tarz hesap satışları için
Payooner ile çekebiliyorum sanırım eb24ten

Webmoney nasıl bilmiyorum benim zamanimda farklı ödeme sistemi vardı ama youtube'a webmoney nasıl kullanılır yazarsan az çok anlarsın nasıl kullanacağını
Webmoney çok karışık kanka kaynaklar çok eski payooner ile çekebiliyor muşuz hatta kart bile gönderiyorlar 100 dolar giriş oldu mu

turbosmurfs'te satabilirsin
Kullandın mı önerir misin

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Valorant hesabı satabileceğim site de biliyor musun? G2a G2G midir nedir o hariç. NA serverinde immo yapıp dolar bazında satmak istiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
şey yapabilirsin satıcı bul o satsın ona da komisyon ver böyle de daha rahat olur ve kolay olur sen kendını yormamıs olursun

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Yabancı site bilmiyorum lakin GamerMarkt platformundan her türlü sunucundan alım satım yapabilirsin para çekme konusunda da bir sorun yaşamazsan 1 yıla aşkın süredir ordan satış yapıyorum tek bir sorun olmadı

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Reis peki kesiyor mı para sıkıntı oluyor mu

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Payooner ile çekebiliyorum sanırım eb24ten

Webmoney çok karışık kanka kaynaklar çok eski payooner ile çekebiliyor muşuz hatta kart bile gönderiyorlar 100 dolar giriş oldu mu

Kullandın mı önerir misin
para çekim yöntemlerine bende hakim değilim bu siteler hakkında ne yalan söyliyim. tahminimce eb24 çok zorluk çıkartmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...