Evet ama ona rağmen böyle insanlar yüzünden kaybedebiliyorsun. Benim de çok iyi olduğum söylenemez tabii ki.Script kullanıyor musun?
Ekli dosyayı görüntüle 84896
mükemmel oyuncuymuşsun sen de, çok haklısın öbürlerini suçlamakta
Heh, diğerleri elleriyle oynamaya çalışıyor oyunu. Tek tuşa bağlı değiller, hem script kullanıp hem de kötü oynayanlara flame atamazsın ki hiç biri senin script kullandığın geçmiş maçlarında ki kadar kötü oynamamışlar bu oyun.Evet, ama ona rağmen böyle insanlar yüzünden kaybedebiliyorsun. Benim de çok iyi olduğum söylenemez tabii ki.
Dostum ben adamlara flame ya da ırkçılık yapmıyorum. Onu nereden çıkarttın acaba çok merak ettim? Adamlar tabii ki iyi oynamak zorunda değil, benim bahsettiğim şey oyun bilgisi de değildi zaten. Sen olayları çok yanlış yerlere çekmişsin. Benim söylemek istediğim şey insanların kalitesiydi. Kavga etmeye çalışıyorsan burası senin için doğru yer değil, üzgünüm.Heh, diğerleri elleriyle oynamaya çalışıyor oyunu. Tek tuşa bağlı değiller, hem script kullanıp hem de kötü oynayanlara flame atamazsın ki hiç biri senin script kullandığın geçmiş maçlarında ki kadar kötü oynamamışlar bu oyun.
Irkçılık konusunda da sen kendi sunucundan Avrupa sunucusuna gelip toxic olursan tabii yaparlar ırkçılığı. Adamlara bir şey deme hakkın olduğunu sanmıyorum.
Skorunun iyi olduğu ama kaybettiğin tek bir maçın resmini atmışsın, burada insanların kalitesine dair bir şey yok. Görünürde adamların ne küfür, ne hakaret ettiği var ne de ırkçılık yaptığı. Üstelik "yerleştirme maçlarını yeni bitirmiş Silver hesaptan bir görüntü" diye de eklemişsin adamların profesyonel oyuncu olmasını beklermiş gibi. Buradan tabii ki oynayışlarına laf ettiğini çıkarabilirim sadece.Dostum ben adamlara flame ya da ırkçılık yapmıyorum. Onu nereden çıkarttın acaba çok merak ettim? Adamlar tabii ki iyi oynamak zorunda değil, benim bahsettiğim şey oyun bilgisi de değildi zaten. Sen olayları çok yanlış yerlere çekmişsin. Benim söylemek istediğim şey insanların kalitesiydi. Kavga etmeye çalışıyorsan burası senin için doğru yer değil, üzgünüm.
Heh, diğerleri elleriyle oynamaya çalışıyor oyunu. Tek tuşa bağlı değiller, hem script kullanıp hem de kötü oynayanlara flame atamazsın ki hiç biri senin script kullandığın geçmiş maçlarında ki kadar kötü oynamamışlar bu oyun.
Irkçılık konusunda da sen kendi sunucundan Avrupa sunucusuna gelip toxic olursan tabii yaparlar ırkçılığı. Adamlara bir şey deme hakkın olduğunu sanmıyorum.
Sen de haklısın, bu konuyu açtığım için ve rahatsızlık verdiğim herkesten çok özür diliyorum. Adminlerden rica etsem konuyu kapatabilir misiniz?Skorunun iyi olduğu ama kaybettiğin tek bir maçın resmini atmışsın, burada insanların kalitesine dair bir şey yok. Görünürde adamların ne küfür, ne hakaret ettiği var ne de ırkçılık yaptığı. Üstelik "yerleştirme maçlarını yeni bitirmiş Silver hesaptan bir görüntü" diye de eklemişsin adamların profesyonel oyuncu olmasını beklermiş gibi. Buradan tabii ki oynayışlarına laf ettiğini çıkarabilirim sadece.
Bütün bunlar bir araya gelince de toxic biriymişsin gibi geliyor göze, buradan çıkardım.
genel kitle böyle hocam yapçak bişey yok ama lolün bu şeyini seviyorum xdEvet arkadaşlar, bugün sizlere EUW serverinin aslında sandığınız kadar toz pembe olmadığını göstereceğim. Bu konuyu açmamın sebebi, etrafta sürekli söylenen ,TR serveri leş abi, EUW serverinden başka yerde oynanmaz, saçmalığı. Emin olun, bazı zamanlar EUW serveri; TR serverini mumla aratıyor. Unranked maçları yeni bitmiş silver elo bir hesaptan görüntüEmin olun, TR serverindeki rezil leş insanlar; burada da var. Burası çok da farklı değil yani. Hatta bazı zamanlar ırkçılık seviyesi nirvana denilen boyuta ulaşıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 84895
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?