- Moderatör
-
eloyla alakalı zaten tr serverinin kötülenmesi örneğin tr de diamond eloda oynuyordum 2017 2019 sezonlarında ama diamond eloda boost mu ararsın troll mü ararsın hepsi gırla oyun oynanmıyordu mecburen euwe geçip plat eloda oynuyorduk ortam gayet güzeldi kaybetsen bile toxic şekilde mental sorunlar yaşatmıyordu. Şimdi bronz arkadaşlar hepsi birden euw geçince oranın da ortamını bozuk sanıyorlar bronz silver eloda oynayıpNe tr ne euw çok kısa bir şey söyleyip bitireceğim mevzuyu zaman geliyor tr de çok iyi oluyor zaman geliyor westte bu tamamen senin oyununa gelen adamla alakalı trollmüş feedleyenmiş bunlar da cabası zaten mentalini koruyarak diğer maça sakin bir şekilde gidersen olay bitiyor ve kafa yapın buna büründüğü için tamamen oyuna fokus olabiliyorsun bu şekilde yani
Eskiden e sporcular falan da dia eloda zor oynardı tr de ama üstünde durulmaya durulmaya mahvettiler güzelim sunucuyu son olarak bu konuyu açan arkadaşımın silver eloda olduğunu sanmıyorum çünkü başında da belirtmiş sen de fark edersin ki ilk 10 maçı atmış yani daha fazla maç atmamış o yüzden bu tarz bronz arkadaşlar yorumunu pek doğru bulmuyorum bilmiyorum çünkü arkadaşın ligini öyle yanieloyla alakalı zaten tr serverinin kötülenmesi örneğin tr de diamond eloda oynuyordum 2017 2019 sezonlarında ama diamond eloda boost mu ararsın troll mü ararsın hepsi gırla oyun oynanmıyordu mecburen euwe geçip plat eloda oynuyorduk ortam gayet güzeldi kaybetsen bile toxic şekilde mental sorunlar yaşatmıyordu. Şimdi bronz arkadaşlar hepsi birden euw geçince oranın da ortamını bozuk sanıyorlar bronz silver eloda oynayıp
aynen aga baya ırkçı vardı reportlara rağmen ban yemedilerZamanında TRden transfer ettirdim toxicler diye eu daha beter çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?