haklısın hocam o kadar euwda oyun oynadım toplasan 10 maç maymun gelmiştir takımaher şeye değil
doğru ban atıyorlar bu yüzden temiz ortam
Bazı sunucuların korumaları daha farklı oluyor ama Türkiye/AB Batı/Kuzey Amerika'da falan fark yok evet.sunucuyla alakalı bır durum yok oyunun genel kuralları ve ozellıklerıyle alakalı her sunucu aynı sekılde calısıyor
tryle aynı kuralları ama euw un kitlesi daha temiz. yani sorun yok.Neden? EUW sunucusunda oynadım dört sezon ve ban yemedim. EUW sunucusunda artık her şeye ban mı atıyorlar?
belli ettirme hiçbir sunucuda banlanmazsınNeden? EUW sunucusunda oynadım dört sezon ve ban yemedim. EUW sunucusunda artık her şeye ban mı atıyorlar?
sanmıoyrum dostum neden herşeye ban atsınlar ki lolskin ayrıca çalışmıyor artık galiba bi arkadaşın yorumunda gördüm amaNeden? EUW sunucusunda oynadım dört sezon ve ban yemedim. EUW sunucusunda artık her şeye ban mı atıyorlar?
genel olarak herhangi bir toxic hareketinde ban atıyorlar direkNeden? EUW sunucusunda oynadım dört sezon ve ban yemedim. EUW sunucusunda artık her şeye ban mı atıyorlar?
Neye göre kime göre ban atıyorlar konuyu biraz daha açıklık getirseniz güzel olurdu. Ama EUW da öyle bir herkese ban atıyorlar sorunu yok da muhtemelen sizin demek istediğiniz, mesela rapor gönderdiğin zaman sana dönme hızı TR de kine göre daha hızlı. Yanlışsam düzeltin TR server da ki LoL çalışanları, EUW sunucusun da ki çalışanlara göre az bence. TR de adamı reportlarım feed den 1-2 güne gelir geri bildirim. EUW da ise 2-3 maç sonrası hemen geliyor.Neden? EUW sunucusunda oynadım dört sezon ve ban yemedim. EUW sunucusunda artık her şeye ban mı atıyorlar?
hayırNeden? EUW sunucusunda oynadım dört sezon ve ban yemedim. EUW sunucusunda artık her şeye ban mı atıyorlar?