Alıyorum lol f/p sc arıyorum çok pahalı olmasın

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
lol f/p sc arıyorum çok pahalı olmasın eskiden burdan kulanırdık halen bir ümit bekliyoruz dedim gibi çok pahalı olmayan eğlencesine takılcam bir sc arıyorum

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Lol'e vanguard geldi bu forum üzerinden herhangi bir şekilde script çıkmasını beklemenize gerek yok çıkmayacak zaten ayrıca f/p tarzında bir ürün istiyorsanız istemeyerek tek önerebileceğim toir base olan toir script usb ile inject edilen başka da yok zaten.

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Lol'e vanguard geldi bu forum üzerinden herhangi bir şekilde script çıkmasını beklemenize gerek yok çıkmayacak zaten ayrıca f/p tarzında bir ürün istiyorsanız istemeyerek tek önerebileceğim toir base olan toir script usb ile inject edilen başka da yok zaten.
Merakımdan soruyorum neden toir önermezsiniz?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Merakımdan soruyorum neden toir önermezsiniz?
Evade’sinde “dodge angle” diye bir şey yok; dodge atarken hedefe doğru değil, geriye doğru ve titreyerek atıyor. Orbwalker titriyor, kite atamıyor ve sahip olduğunuz attack speed’e rağmen yeterli dps çıkartamıyor. Awareness tarafında değinecek bir şey yok, çünkü script’te böyle bir özellik yok desek yeridir. Script demek bile istemiyorum ama alışkanlık gereği böyle diyorum; paranızı çöpe atmak daha kârlı. Şampiyon logic'leri kaliteli yazılmamış, üstünkörü. Aio’lar, yani şampiyonlara yazılan logic kalitesi, rezalet; vasat seviyede ve düzgün kombo bile atamıyor. Kombo doğruluğu da yok. Bunlar sadece birkaç örnek; oturup konuşsak sabaha kadar anlatılacak kadar çok problemi var. Son olarak şunu da belirteyim: Toir, 2015’te çıkıp 2017’ye kadar geliştirilmiş bir script; sonrasında sadece yeni yamalara uyarlanmış. Güncel hiçbir özelliği olmayan bir ürüne para vermek istemem. Kısaca söyleyeceklerim bu kadar, teşekkür ederim.