400 lp enjoyer
Süper Üye
Eskiden kullanmıştım hocamEvet muhtemelen flag'lettrmiş olabilirsin skinchanger kullandın mı hiç
Ne kalıntısı hocam? Sc kalıntı bırakıyor mu ya bunu nasıl tespit ediyorlar benim bilgisayardaki dosyalarıLolde flaglama sistemi yok diye biliyom büyük ihtimalle kalıntı kalmıştır format atman gerek
Ne yazsam açarlar hesabı?çok yüksek ihtimalle flaglenmiş bu gibi sorunların en iyi çözüm yolu formattır fakat herhangi bir program kullanmıyorsan kesinlikle haksız bir ban rioterın kullandığı cümlede ise büyük bir çelişki var hesabının banını bile açtırabilirsin
flag yeyince açtığın her hesap 1 maç sonra banlanır yeni hesap kur oyna banlandıysa flag yemiş demektirSelamlar Arkadaşlar. Dün Euw sunucusundaki smurf hesap ban yedi. Ticket attığımda böyle bir cevap geldi:
''Hesabını kapsamlı bir şekilde inceledik ve komut dosyaları / oyunumuzu etkileyebilecek istismar dosyaları / üçüncü parti hile programı kullanımları sebebiyle kalıcı bir yasak aldığını gördüm. ''
Kişisel verileri koruma sebebiyle hem uygulama adını paylaşamıyoruz hem de bilgisayarına erişmiyoruz. En iyisi bilgisayarını sıfırlaman ve hiçbir oyun için 3. parti bir yarar sağlayıcı program kullanmaman. Çünkü hile sistemimiz tüm bu zararlı yazılımları algılayabiliyor. Unutma bilgisayarında hangi programlar olduğunu en iyi sen bilebilirsin ve bundan sonrası için hesabını ve elbette cihazını sen korumalısın.
Bilmeni isterim ki:
Oyun deneyimini görsel olarak değiştirmek veya iyileştirmek için kullanılan her türlü uygulama bile bu tür bir yasağın tetiklenmesine neden olabilir. ''
Cevap veren rioter yazıda bilgisayarını sıfırla diyor. Benim pc ye flag mi attılar acaba ne diyorsunuz?
kanka loldedemi o bandan varmisSelamlar Arkadaşlar. Dün Euw sunucusundaki smurf hesap ban yedi. Ticket attığımda böyle bir cevap geldi:
''Hesabını kapsamlı bir şekilde inceledik ve komut dosyaları / oyunumuzu etkileyebilecek istismar dosyaları / üçüncü parti hile programı kullanımları sebebiyle kalıcı bir yasak aldığını gördüm. ''
Kişisel verileri koruma sebebiyle hem uygulama adını paylaşamıyoruz hem de bilgisayarına erişmiyoruz. En iyisi bilgisayarını sıfırlaman ve hiçbir oyun için 3. parti bir yarar sağlayıcı program kullanmaman. Çünkü hile sistemimiz tüm bu zararlı yazılımları algılayabiliyor. Unutma bilgisayarında hangi programlar olduğunu en iyi sen bilebilirsin ve bundan sonrası için hesabını ve elbette cihazını sen korumalısın.
Bilmeni isterim ki:
Oyun deneyimini görsel olarak değiştirmek veya iyileştirmek için kullanılan her türlü uygulama bile bu tür bir yasağın tetiklenmesine neden olabilir. ''
Cevap veren rioter yazıda bilgisayarını sıfırla diyor. Benim pc ye flag mi attılar acaba ne diyorsunuz?
teşekkürler hocam log cleaner buldum internette umarım işe yararbilgisayarını formatlamana gerek yok. riot support da fena boş yapmış. log cleaner kullanırsan ve lol için basit bir hwid changer bulursan sorunun çözülecektir. bgx scriptinde log cleaner ve hwid changer var fakat internetten de bulabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?