LOL Hesap Banım Kalkar mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Selam, lol hesabım 130 level gibi bir hesap, euw sunucusun da hileden dolayı ban yemiş. Hiçbir hile kullanmadım, ticket açtığım zaman ise, bana şöyle dediler;
Cihazım da bulunan 3. parti programdan ban yedim ama, hile kullanmadım. Banım açılır mı sizce ? 20 saat aradan geçti ancak bir cevap geldi, bu yüzden buraya sorma gereği duydum.

Selam,

Bize ulaştığın için teşekkürler! Bir hesabın askıya alınması hiç de hoş bir duygu değil, özellikle de yasağı neyin tetiklediğini hatırlayamıyorsan ya da bilmiyorsan.

Sana biraz daha bilgi verebilmek için buradayım. Bakalım hesabında neler olmuş 👀

Hesabını kapsamlı bir şekilde inceledik ve komut dosyaları / oyunumuzu etkileyebilecek istismar dosyaları / üçüncü parti hile programı kullanımları sebebiyle kalıcı bir yasak aldığını gördüm.

Kişisel verileri koruma sebebiyle hem uygulama adını paylaşamıyoruz hem de bilgisayarına erişmiyoruz. En iyisi bilgisayarını sıfırlaman ve hiçbir oyun için 3. parti bir yarar sağlayıcı program kullanmaman. Çünkü hile sistemimiz tüm bu zararlı yazılımları algılayabiliyor. Unutma bilgisayarında hangi programlar olduğunu en iyi sen bilebilirsin ve bundan sonrası için hesabını ve elbette cihazını sen korumalısın.

Bilmeni isterim ki:

Oyun deneyimini görsel olarak değiştirmek veya iyileştirmek için kullanılan her türlü uygulama bile bu tür bir yasağın tetiklenmesine neden olabilir.

Cezanın hoşuna gitmediğini biliyorum ama oyun kuralları hileye göz yummuyor. Umarım neden böyle davranmak zorunda olduğumuzu anlayabilirsin.

Sana yardımcı olabileceğim başka bir konu varsa, lütfen bizimle tekrar iletişime geçmekten çekinme, hatta başka bir sorunun varsa diye senin için bu bileti kapatmıyorum.
Chala

Riot Games Player Support​

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kanka bi program indirtiyor orada tarama yaptın mı?

Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
Ben de TR sunucusunda perma ban yemiştim, buna benzer bir şekilde pc'yi formatladıktan sonra yeniden ticket atmıştım ve açılmıştı. Açılır diye düşünüyorum, ki zaten hile kullanmamışsın

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Çarında hiçbir 3. parti yazılım açmadan ban yemişsin flaglenmiş olabilir mi herhangi bir script'ten veya skinchanger vs. den

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
arkada çalışan bi programın varsa o tetiklemiş olabilir knk

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Hiçbir sekilde kalkmaz hesap banın boşuna uğraşma yani

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
açılır bencede herhangi script yada skinchanfer kullanmadıysan

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Aynı şekilde TR'de ben de ban yedim, sana o açıklamayı yaptıktan sonra hiç bir mesajını okumuyorlar :D
Ben de TR sunucusunda perma ban yemiştim, buna benzer bir şekilde pc'yi formatladıktan sonra yeniden ticket atmıştım ve açılmıştı. Açılır diye düşünüyorum, ki zaten hile kullanmamışsın
🤨

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Açılmaz dostum en iyisi bir format atip baska hesaptan oyuna baslamak ya da komple silmek :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
riotun perma kaldırması genelde suç onlarda değilse bayağı zor

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Kral Direk Format AT Baska Hesaba Gir ARtik o Hesap Malasef Gitdi : (

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
lol ip ban mı atıyo yoksa hesap banımı

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hiçbir sekilde kalkmaz hesap banın boşuna uğraşma yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...