LoL flameden banlanan hesap açılır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Daha demin perma ban yedi Flame'den hesabım arkadaşa ufak sövdüm fakat oyun sonu ekleyip kusura bakma gibisinden, bir sohbetimiz oldu oda özürünü diledi bende diledim oda bana sövmüştü bende ona sövdü bilet attım bot mesaj verdi insanla iletişime geç deyip anketi doldurdum bana dönerler mi? Ve cidden açılma şansı var mı bir şans daha verirler mi?

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
ya eğer toplu ban açılışı olursa kaldırabilirler ama sadece seninkini kaldırcaklarını sanmam dostm

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
özürleşme metnini atarsanız desteğe açılabilir

SİHİRBAZ SQER
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Yeni talep aç desteğe özür vilen diledim bida yapmayacağım diye

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
İmkanı yok bu arada, 10 yıllık 2 tane hesabımdan birisi flameden perma yedi, flameleştiğimiz elemanla kanka olduk resmen ama hesap gelmedi gelmeyecek unutmalısın..

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Yıllardır oynuyorum bir kere bile flameden ban yemedim nasıl bir şey söyleşinde riot ban atti

✰ İstikbal ✯
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
2 Kullanıcı arasında olan anlaşmazlık çözülmüş ise bu anlaşmazlık çözümünü riot games destek sayfasında bir bilet açarak bir şekilde kanıtlayabilrsen o zaman açılabilir diye düşünüyorum çünkü riot games bir kişi sadece 1 kez flame attı diye ban atmıyor veya ellerinde bir sebep olmadıkça.

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
oyun o konuda aşırı saçma abicim açmama oranları herzaman yüksek

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Öncelikle biri sana küfür etti diye illa senin de ona küfür etmen gerekmiyor. Yıllarca LoL oynadım. Direkt ban atmıyorlar önce sana şans tanıyorlar ki o şansları iyi değerlendirememişsin. Hesabın kalıcı olarak yasaklanmış. Bir daha da hayatta şans tanımazlar. Şaka bir yana Riot Games'in işini yaptığını görmek mutlu etti. Umarım tüm flamerleri kalıcı olarak oyundan yasaklarlar. Topic locked.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...