Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekran kartının uygulamasında oyunların grafik ayarları var internetten rahatlıkla bulabilirsin o ayarlarla oynama yap,ama onceki bilgisayarımda ekran kartı iyi olmasına rağmen fps sorunu oluyordu çok uğrasıyordum arada bazen kaldırıp tekrar kuruyordum lol garip bi oyun.
nvdia ise işletim sistemi oradan yüksek performansı seçebilirsin ayrıyetten orada uygulamaları eklediğin bir bölüm var oraya lolü eklersen yardımı dokunur bende bir kaç oyunda öyle yaptım artı
League of Legends (LoL) oyununda FPS değerlerini artırmak için bazı yöntemler bulunmaktadır. İşte bu yöntemler:
Oyun İçi Ayarlarını Değiştirin:
Oyun içi ayarları düzenlemek, FPS değerlerini artırmak için basit bir adımdır. League of Legends’ın VIDEO sekmesindeki ayarları kontrol edin.
Grafik ayarlarını en düşüğe çekerken Anti Aliasing (Kenar Yumuşatma) ve V-Sync (Dikey Senkronizasyon) özelliklerini kapatmayı unutmayın.
Oyunun çözünürlük ayarını da değiştirmeyi deneyebilirsiniz.
Ekran Kartı Sürücülerini Güncelleyin:
Eski veya güncellenmemiş ekran kartı sürücüleri, oyun performansını olumsuz etkileyebilir. Ekran kartınızın sürücülerini güncel tutmak önemlidir. Arka Plandaki Gereksiz İşlemleri Sonlandırın:
Bilgisayarınızda arka planda çalışan gereksiz programları kapatın. Bu, daha fazla kaynak ayrılmasını sağlar.
Donanım Geliştirmesi Yapın:
Eğer mümkünse, bilgisayarınızın donanımını güncelleyin. Daha iyi bir işlemci veya ekran kartı, oyun performansını artırabilir.
Bu yöntemleri deneyerek League of Legends oyununda daha iyi bir FPS deneyimi yaşayabilirsiniz.
Oyun başladığında otomatik istemci kapatmayı aç oyun içerisinde çevre ve karakter grafiklerini düşür ve ekran kartı uygulumasından performans ayarları yap