LoL FPS arttıran grafik nasıl yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
LoL'de FPS yükselten grafik arıyorum. Nasıl yapabilirim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Donator
Ödüller
3
2 HİZMET YILI
Ekran kartının uygulamasında oyunların grafik ayarları var internetten rahatlıkla bulabilirsin o ayarlarla oynama yap,ama onceki bilgisayarımda ekran kartı iyi olmasına rağmen fps sorunu oluyordu çok uğrasıyordum arada bazen kaldırıp tekrar kuruyordum lol garip bi oyun.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
amdyse ekrandan oyundaysan performansa çekebilrisin

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
nvdia ise işletim sistemi oradan yüksek performansı seçebilirsin ayrıyetten orada uygulamaları eklediğin bir bölüm var oraya lolü eklersen yardımı dokunur bende bir kaç oyunda öyle yaptım artı

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
League of Legends (LoL) oyununda FPS değerlerini artırmak için bazı yöntemler bulunmaktadır. İşte bu yöntemler:

Oyun İçi Ayarlarını Değiştirin:
Oyun içi ayarları düzenlemek, FPS değerlerini artırmak için basit bir adımdır. League of Legends’ın VIDEO sekmesindeki ayarları kontrol edin.
Grafik ayarlarını en düşüğe çekerken Anti Aliasing (Kenar Yumuşatma) ve V-Sync (Dikey Senkronizasyon) özelliklerini kapatmayı unutmayın.
Oyunun çözünürlük ayarını da değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

Ekran Kartı Sürücülerini Güncelleyin:
Eski veya güncellenmemiş ekran kartı sürücüleri, oyun performansını olumsuz etkileyebilir. Ekran kartınızın sürücülerini güncel tutmak önemlidir.
Arka Plandaki Gereksiz İşlemleri Sonlandırın:
Bilgisayarınızda arka planda çalışan gereksiz programları kapatın. Bu, daha fazla kaynak ayrılmasını sağlar.

Bilgisayarınızdaki Kalıntı Dosyalarını Temizleyin:
Bilgisayarınıza kurduğunuz yazılımlar kalıntı dosyalar bırakabilir. Bu dosyaları temizlemek, performansı artırabilir.

Donanım Geliştirmesi Yapın:
Eğer mümkünse, bilgisayarınızın donanımını güncelleyin. Daha iyi bir işlemci veya ekran kartı, oyun performansını artırabilir.

Bu yöntemleri deneyerek League of Legends oyununda daha iyi bir FPS deneyimi yaşayabilirsiniz.

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
FPS arttıran grafik ne :D Çek ayarları en düşüğe yeterli, başka türlü arttıramazsın.

Puchhî
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Oyun başladığında otomatik istemci kapatmayı aç oyun içerisinde çevre ve karakter grafiklerini düşür ve ekran kartı uygulumasından performans ayarları yap

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
As far as I know, in any game, as long as you lower or turn off the "shadow" thing, your FPS will be greatly improved.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
eğer ki bilgisayarın fazla düşükse internet üzerinden grafik cfg lerine ulaşabilirsin patato cfg tarzı şeyler var

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
bütün grafikleri düşürürsen daha az yünek biner bilgisayarına o yüzden biraz olsun fps artar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...