Lol fps ayarlariniz nasil,arkadaslar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Beyler yeni bilgisayara gectim,bilgisayardan pek anlamiyorum ama gayet iyi performans veriyor.Lolde birisi genede ayarlarini en dusukde oynamaliyim fps guzel olsun diye dedi veya fps yuksek olmasi icin neler onerirsiniz?

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bilgisayarın iyi performans veriyorsa 144hz monitörün yoksa 60fpsden sonrası o kadar farketmiyor nasıl gözüne iyi geliyorsa öyle oyna bence

Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
pencereli modda oyna, gölgeleri kapat şahsi fikrim.
Tesekkurler dostum,peki ayarlari en gucsuzemi aliyim acaba
bilgisayarın iyi performans veriyorsa 144hz monitörün yoksa 60fpsden sonrası o kadar farketmiyor nasıl gözüne iyi geliyorsa öyle oyna bence
Reis ekran tam emin degilim ama 144hzden iyi diye biliyorum,farkettiriyor goruyorum.Ondan sordum.sagolasin.sen ne onerirsin

Üye
5 HİZMET YILI
Benim ekran kartı gtx 1060 işlemci i5 7400. gaming laptoba geçicem ama bu pc de yüksekte oynuyorum. tf lerde 90 fps. normalde 130 fps veriyor

Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Benim ekran kartı gtx 1060 işlemci i5 7400. gaming laptoba geçicem ama bu pc de yüksekte oynuyorum. tf lerde 90 fps. normalde 130 fps veriyor
Dostum ben pek anlamiyorum,
Hocam islemci ekran karti modelleri pek anlamiyorum,hemen hemen benimde fps oyle mesela normalde 160larda tflerde 80larda,tf girince dusuyor da.Bunun icin nasil yapmam lazim.Fpsyi sabit 80emi ceksem veyahut ne onerirsin.fikrin nedir acaba

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
kanka pcnin durumuna göre ayarla iyi ise orda ayarlarda güzel fps alırsın iyi oyunlar

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Hocam islemci ekran karti modelleri pek anlamiyorum,hemen hemen benimde fps oyle mesela normalde 160larda tflerde 80larda,tf girince dusuyor da.Bunun icin nasil yapmam lazim.Fpsyi sabit 80emi ceksem veyahut ne onerirsin.fikrin nedir acaba
Hocam lol de 160 FPS ye gerek yok bence monitörün geçikme süresi düşük değilse fazla FPS sana birşey kazandırmaz 80 alıyorsan tf de bence 80 sabitle ani fps düşünde drop yemezsin en azından bu şahsi fikrimdir yanlış birşey söylediysem kusuruma bakmayınız

Üye
5 HİZMET YILI
Tekno**'da çalışırken boyle musterıler gelıyordu bana. Şuan bende ikilemdeyim pc mi değiştirsem laptop mu alsam diye. Neyse konumuza gelelim. Oyun ayarlarında tf'lerde düşüyor diyorsun. Tavsiyem pcnin performansını ölçmek için benchmark test kur. Performansı nedir öğrenirsin ona göre lolde gölgedir çevre kalitesidir elle yaparsın. Deney yapar gibi şunu low şunu high yapamana gerek kalmaz. BENCHMARK TEST CANDIR.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
hocam oyunu her ayarda yüksek fpsde oynuyorsan çok takma bence fps drop olmadığı sürece sorun yok eğer fps drop varsa genelde sebebi oyun içi ayarlardan kaynaklanmıyor

Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Anladim arkadaslar cok tesekkur ederim,yani anladigim kadariyla fps 80üstü öyle cok farkettirmiyor ve fpsmi 80e sabitlersen,oynamada yapmassa güzel bir performans zaten olur anladigim kadariyla.Herkese zaman ayirip,fikirlerini paylastigi icin cok tesekkur ederim,iyi aksamlar dostlarim

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Ekranın tam ekran olsun gölgeleri kapat, karakter ultra, vadi kalitesi orta, bu ayarlarla hem fazla kötü gözükmez hemde fps artışı alırsın.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
PC güçlü ise en düşük ayara çekmenin hiçbir mantığı yok ki monitörün kaç hz ise örneğin 144 144 fps nin üstünde bir değer gereksiz olucaktır

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
60 fps'den sonra pek yardımcı olmuyor çünkü zar zor fark ediyorsunuz

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ayarlardan yüksek performans diye seçenek vardı. Oraya bas hepsini en aza alır. Aynı zamanda çözünürlüğüde biraz azalt. Çok azaltırsan karakterler ezik duruyor.

Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
60 fps'den sonra pek yardımcı olmuyor çünkü zar zor fark ediyorsunuz
teşekkür ederim dostum
Ayarlardan yüksek performans diye seçenek vardı. Oraya bas hepsini en aza alır. Aynı zamanda çözünürlüğüde biraz azalt. Çok azaltırsan karakterler ezik duruyor.
aynen reis fpsyi 80e sabitleyip,ona göre görüntü ayarlarını ayar cekicegim.sagolasın.Sanirim fps 80de sabit durursa en yüksekdede oynasam skntı olmaz

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
i play on window mode i got 80 fps its good for me

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...