Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Tesekkurler dostum,peki ayarlari en gucsuzemi aliyim acabapencereli modda oyna, gölgeleri kapat şahsi fikrim.
Reis ekran tam emin degilim ama 144hzden iyi diye biliyorum,farkettiriyor goruyorum.Ondan sordum.sagolasin.sen ne onerirsinbilgisayarın iyi performans veriyorsa 144hz monitörün yoksa 60fpsden sonrası o kadar farketmiyor nasıl gözüne iyi geliyorsa öyle oyna bence
Dostum ben pek anlamiyorum,Benim ekran kartı gtx 1060 işlemci i5 7400. gaming laptoba geçicem ama bu pc de yüksekte oynuyorum. tf lerde 90 fps. normalde 130 fps veriyor
Hocam islemci ekran karti modelleri pek anlamiyorum,hemen hemen benimde fps oyle mesela normalde 160larda tflerde 80larda,tf girince dusuyor da.Bunun icin nasil yapmam lazim.Fpsyi sabit 80emi ceksem veyahut ne onerirsin.fikrin nedir acabaBenim ekran kartı gtx 1060 işlemci i5 7400. gaming laptoba geçicem ama bu pc de yüksekte oynuyorum. tf lerde 90 fps. normalde 130 fps veriyor
Hocam lol de 160 FPS ye gerek yok bence monitörün geçikme süresi düşük değilse fazla FPS sana birşey kazandırmaz 80 alıyorsan tf de bence 80 sabitle ani fps düşünde drop yemezsin en azından bu şahsi fikrimdir yanlış birşey söylediysem kusuruma bakmayınızDostum ben pek anlamiyorum,
Hocam islemci ekran karti modelleri pek anlamiyorum,hemen hemen benimde fps oyle mesela normalde 160larda tflerde 80larda,tf girince dusuyor da.Bunun icin nasil yapmam lazim.Fpsyi sabit 80emi ceksem veyahut ne onerirsin.fikrin nedir acaba
Tekno**'da çalışırken boyle musterıler gelıyordu bana. Şuan bende ikilemdeyim pc mi değiştirsem laptop mu alsam diye. Neyse konumuza gelelim. Oyun ayarlarında tf'lerde düşüyor diyorsun. Tavsiyem pcnin performansını ölçmek için benchmark test kur. Performansı nedir öğrenirsin ona göre lolde gölgedir çevre kalitesidir elle yaparsın. Deney yapar gibi şunu low şunu high yapamana gerek kalmaz. BENCHMARK TEST CANDIR.Dostum ben pek anlamiyorum,
Hocam islemci ekran karti modelleri pek anlamiyorum,hemen hemen benimde fps oyle mesela normalde 160larda tflerde 80larda,tf girince dusuyor da.Bunun icin nasil yapmam lazim.Fpsyi sabit 80emi ceksem veyahut ne onerirsin.fikrin nedir acaba
Ekranin kac hz olduguna nasil bakabilirim ustadPC güçlü ise en düşük ayara çekmenin hiçbir mantığı yok ki monitörün kaç hz ise örneğin 144 144 fps nin üstünde bir değer gereksiz olucaktır
teşekkür ederim dostum60 fps'den sonra pek yardımcı olmuyor çünkü zar zor fark ediyorsunuz
aynen reis fpsyi 80e sabitleyip,ona göre görüntü ayarlarını ayar cekicegim.sagolasın.Sanirim fps 80de sabit durursa en yüksekdede oynasam skntı olmazAyarlardan yüksek performans diye seçenek vardı. Oraya bas hepsini en aza alır. Aynı zamanda çözünürlüğüde biraz azalt. Çok azaltırsan karakterler ezik duruyor.
fps yi dfe 80e sabitliyeyimmi yoksa,limitsizdemi kalsın reiistam ekran hepsi yüksek gölgeler düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?