Lol fps düşüşü sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
scli ile oynarken fps çok düşüyor varmı bi çözümü drawlar kapatıyorum gene ayrı oyun ayarları düşükte.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
razer cortex diye bir program var oyunu ordan açarsan oyunda yüksek bi fps artışı yaşarsın (sistemin iyiyse pek fazla artış olmayabilir)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bilgisayarının arka planda cpu düşeren uygulamaları kapat performans bölünden ayarı deiştirerek pc yi yeniden başlat bide donanımlarını geliştir

Üye
5 HİZMET YILI
driver booster ile driverları güncelle nvidia ekran kartı kullanıyorsan oyunları nvidia expreincedan optimize et ve massaüstüne sağ tıkla nvidia denetim masası orda görüntü on ayarları var orda benim tercihimi seç kalitededir yapmadıysan onu performansa seç haraketli duvar kagıdın falan varsa onu kaldır
Post automatically merged:

pc donanımım iyi zaten sadece sc açınca düşüyo fps normalda 100 üstü fps rahat görüyorum
sistmenini söylemen iyi olur aslında

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
normal hile çalışıyor genelde tüm oyunların hilelerinde yapar

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hile seçeneklerinden drawları ve clickleri vs kapatabilirsin yada f5 bas direk bütün çizgiler kapansın ufakda olsa fps artışı olur

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Genelde Scriptlerde karşılaşılan sorundur bu bir nebze önüne geçmek için Heronun kullandığı DRAW 'ları kapatman bir nebze fps artışı sağlayabilir.

Zaten kapalıysa da Görev yöneticisinden çalışan işlemlerin fotoğrafını eklersen daha sağlıklı yorum yapabilirim.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
sc ile oynarken fps düşüşü genel bi sorun ama ek olarak görev yüneticisinden cpu yu en çok kullanan uygulamaları kapatrabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...