lol fps sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HAYDİ GEL İÇELİM
Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Beyler fps sorunu yaşayan varmı lütfen yardım edin 10.12 de hiç sıkıntı yok tu yeni yamada sürekli drop yiyorum siz de de oluyor mu çözümünü bilen varmı sistemim orta derece yani lolde eskiden 200 alıyordum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
önce istemciyi onar sonra oyun açıkken istemciyi kapat seçeneğine bas sonra oyun açıldıgında bütün grafikleri minimum düzeye getir

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ramden kaynaklıdır knkam windows 10 a gelen güncellemeler olsun bunlar ram kullanımını artırıyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kanka bunun birden cok nedeni olabilir riota mesaj at fps soruynu ile ilgili onlar en iyi sekilde yardımcı olur sana

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bilgisayarınız için bir optimizasyon programı kullanmayı denediniz mi? Gelişmiş Sistem Bakımı gibi mi?

Üye
8 HİZMET YILI
yamalarla alakalı eskiden beri aynı laptopdayım bazı yamalar 30-40 bazı yamalar 60 bazılarında 80 değişip gidiyor 5 senedir şuanda 70 fps alıyorum

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
My computer runs quiet high fps and everything but if you have a video card check the drives. if not, check the graphics but if your pc is bad and has a good motherboard and a good video card it may be lack of updating drives and bios because the scirpt doesn't take anything out of the fps

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
fps in düşüyorsa oyuna girmeden önce sağ üstte ayarlar var ordan tasarruf modunu açabilirsin hala devam ediyorsa donanımsal sıkıntın vardır o yüzden kasıyordur.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
sisteminle alakalı bir sorunda olabilir aslında son yapılan yamalarda ve gelen değişikliklerde bi hayli fps düşüklüğü yaşaman normal olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...