nasıl yok ya youtube da bile önerenler var dcden falan link alıyorsun ama bilmiyorum çalışıyormuBurasınınki haric yok galiba zaten
Burasınınki haric yok galiba zaten
bypass nerden bulabilirim bildiğin bir bypass var mı?Wsr kullan dostum ya da bypass bul hanbot kullan
evet valla öyle kankionaylı üye olana kadar sabredicez![]()
onaylı üye değilim kullanamıyorum aslında baya konuya yardım ettim ama onaylı üye verilmedibu forumdaki süper çok belli etmezsen ban yemezsin bunun için rage olmıyan config kullan
kanka ben hiç bilmiyorum bana bypass söyler misin bildiğin onaylı üye olana kadar hanbot kullanacağımda onayladıktan sonra bunu kullanmayı düşünüyorumWsr kullan dostum ya da bypass bul hanbot kullan
mesela buna cevapla attığım zaman yaklaşmış oluyor muyum yoksa başka birşey mi yapmam lazımDostum burası hariç düzgün free bir hile yok bildiğin konulara yanıt atarak onaylı üye olabilirsin
yanıt attığım zaman bu da sayılıyor muyani lolde problem yaşarsın uğraşma bence varsa banada verirsen memnun olurum <3
kanka sen nasıl onaylı üye oldun yaklaşık 1 haftadır konu yazıyorum ama onaylı üye olmadımburası free sadece başka bi yer yok ücretsiz