Süper Üye
Galaksi Katili Zed müthiş.
Katılıyorum. Peki sizce Galaksi Katili mi yoksa Kazanova Zed mi?
Galaksi Katili Zed müthiş.
Yani evetGalaksi Katili görünümü tiz vehiti okadar iyiki düşünmeye bile gerek yok bence..
Aynı fikirdeyim. sırf ctrl+1234 lerine kalsa galaksi katili derim ama yok mudur kazanova tercih eden vardır illakiGalaksi katili harika bir skin galaksi katili varken kazanova seçende ne biliyim
Galaksi katili harika bir skin galaksi katili varken kazanova seçende ne biliyim
çok fena bişey ya hele karşıda kırılgan adc varsa bide ölümsüz kalkanyay almadıysa w - w - aa bum bide tahsildarın olacak tadından yenmez xDgalaksi katili zed tabiki kritik vuruş hali çol güzel sırf onun için full kritik kasarım
Zevkler ve renkler tartışılmaz ne diyeyimbak çıktı bir tane xD
diyecek bişey yok hocam ben çıkar demiştim amaZevkler ve renkler tartışılmaz ne diyeyim![]()
Bence bu soru göreceli bir kavram, sana göre Galaksi Katili Zed iyidir. Bana göre de Kazanova Zed iyidir, LoL kostüm yapma işinde oldukça iyi ve her kostümü de bence güzel yapıyor.
ikisi de kendi alanlarında çok güzel kostümler evet. dediğiniz gibi kazanovanın giriş animasyonu, ulti animasyonu vesaire kendi çapında çok güzel. ama tabii ki bunlar dışında benim görüşümce galaksi katili animasyon safhasında kazanovadan bir lig yukarıdaKazanova Zed'in ayrı bir karizması var, iri yarı duruyor gibi geliyor bana, base'deki kırmızı halı animasyonu çok iyi ve içinden çıkan yaratık konsepti benim çok hoşuma gidiyor. Ama onun dışında Galaksi Katili Zed'de skill animasyonları daha iyi.
Katılıyorum hocam, Riot dengeleme işini bırakıp kostüme yatırım yapıyor. Onun için mesela 20-1 Zed oynarken 1-20 Ornn seni kesiyor![]()