Çözüldü Lol giriş yaparken beklenmeyen bir hata oluştu. Lütfen tekrar dene hatası [Yardım]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Lolü açmaya çalıştığımda hesap yüklenmiyor yani sağ üste profil olsun resim olsun arkadaş listesi olsun hiç birşey yüklenmiyor hileden dolayı kaynaklı mı dicem ama hile kullanmadığım hesaplara giriş yapmaya çalıştığımda bile böyle oluyor acaba sorunu nasıl düzeltebilirim?
1605019490056.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Kanka hesap yükleme ekranı gelmeden alt+f4 yap oturumu kapat tekrar giriş yapmayı dene , eğer tekrar giremessen büyük ihtimal uzaklaştırma aldığın içindir öyle gözüküyorsa kalıcı olarak yemişsindir geçmiş olsun.
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kanka hesap yükleme ekranı gelmeden alt+f4 yap oturumu kapat tekrar giriş yapmayı dene , eğer tekrar giremessen büyük ihtimal uzaklaştırma aldığın içindir öyle gözüküyorsa kalıcı olarak yemişsindir geçmiş olsun.

Çözüm
Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Fakat hile kullandığım lol hesabına başka biyerden girebiliyorum yani hileden dolayı olsa hesabın kendisinin ban yemesi gerekmez mi

Onaylı Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Kullanıcı adı ve şifreni yazdıktan sonra masaüstüne gelen League Of Legends açılış simgesi gelir gelmez modemin fişini çek (denetim masası ayarlarından devre dışı bırakıp aç demiyorum fişi çek) ondan sonra client açılacak ama sana ağ ayarlarında sorun oluştu diyecek tekrar yüklemek ister misiniz diye soracak fişi tak 5 dk bekle tekrar yükleye bas düzelir ip ban falan değil bu

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
İnternetine res at. Bilgisayarını kapat aç bu sorun muhtemelen düzelecektir. Arada bende de oluyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
kaldırıp tekrar yüklemen gerekmiyor oyun ile alakalı oluyor o pc yi yeniden başlat veya lole başka saatler içinde girmeye çalış

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
modemi bi resetle oyunu kaldır tekrar yükle hileden kaynaklı olsa başka pc den giriş yapamazsın zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...