omertrans505
Efsane Üye
midde oynunyorum irelia cass kata syndra gibi heroları oynuyorum pre arıyorum hesabın nicki :Kindi
ekleyenle girebiliriz
ekleyenle girebiliriz
evet açık olacak kanka hesap zaten girmedğim kullanmadığm bir hesap eğlencesineSende de sc açık olacak mı reis ? Bir de TR mi West mi oynuyorsun ?
nickim yazıyor orda ekle kankaben varım
knk bu kadar uzun sure ban yememeyı nasıl becerıyorsunuz 4 oyun sonra ben banlanıyorum yardım plsevet açık olacak kanka hesap zaten girmedğim kullanmadığm bir hesap eğlencesine
şans meselesi veya raporlanmandan dolayıdaknk bu kadar uzun sure ban yememeyı nasıl becerıyorsunuz 4 oyun sonra ben banlanıyorum yardım pls
hiç bir ayar yapmıyorum kanka bende eskiden 1 oyun sonra direkt ban atıyordu 2-3 hafta sonra deneme olarak bir kullanayım dedim 1 haftadır ban atmyıor oyun şans meselesibenım kı 5 bılemedın 6 oyun sonra ban atıyor coffınten dolayı yada hangı ayarllarla gırıyorsan verebılırmısın
kullandıgın cofıng ı atarmısın onunla denıyım barıhiç bir ayar yapmıyorum kanka bende eskiden 1 oyun sonra direkt ban atıyordu 2-3 hafta sonra deneme olarak bir kullanayım dedim 1 haftadır ban atmyıor oyun şans meselesi