LoL güç kullanımı çok yüksek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AZALTIYORUM STRESTİ
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar normalde 144 FPS akıcı bir şekilde oynarım. Fakat dün USB taktıktan sonra bilgisayar bir git gel yaşadı ve LoL'de 80 FPS alırken 3 dakikalığına 20 FPS alıp, 4-5 dakika tekrar 80 FPS'e çıkıyorum. Bu durum maç boyunca devam ediyor ve dakika 10'dan itibaren başlıyor. Daha önce yaşamış olan var mı? Malwarebytes ile tarattım hiçbir tehdit bulunmuyor.
RAM: 8 GB
Ekran kartı: 630M
İşlemci: i5-3210M
1650654194022-png.1367549

Çözüm
Sorunu çözdüm, Wise Disk Cleaner & Wise Registry Cleaner kullandım ve tarattım her ikisinde de (güvenli mod'da tabii diğerleri sisteme bir tık yük.) her şey bitince de sistemi yeniden başlattım sorunun tekrar yaşanmadığını gördüm. Umarım sizde de işe yarar tabi bu olay bir çok şeyle alakalı olabilir bilgisayarınız ısınıyorsa kesinlikle temizliğini yaptırın.
Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
usb kendi usbn mi ?
internetini kapatıp çevrimdışı tarama yapmayı deneyebilir misin ?

Çevrimdışı Tarama
Başlat>Virüs ve Tehdit Koruması>Tarama Seçenekleri>Çevrimdışı Tarama

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Fps Düşüşünün Bunla Alakası Olmayabilir;

Orada çok yüksek yazması güç kaynağının yetersiz olduğu anlamına gelmiyor, güç kaynağınız yeterli. Sistemin belli bir seviye güç kullanmasından sonra çok yüksek gözükür, durum gayet normal ve herkeste bu şekilde. Zaten oyunlarda yüksek güç kullanmazsa ne zaman kullanacak?

(alıntı).

AZALTIYORUM STRESTİ
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
usb kendi usbn mi ?
internetini kapatıp çevrimdışı tarama yapmayı deneyebilir misin ?

Çevrimdışı Tarama
Başlat>Virüs ve Tehdit Koruması>Tarama Seçenekleri>Çevrimdışı Tarama
Virüs bulaştığını sanmıyorum her oyuna girdiğimde 10. dakkadan sonra fps düşüşleri başlıyor.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Virüs bulaştığını sanmıyorum her oyuna girdiğimde 10. dakkadan sonra fps düşüşleri başlıyor.
bilgisayarın fanı sağlam bir şekilde çalışıyormu oyuna çok fazla güç harcadığı için bilgisayarın ısınıyor onun yüzünden droplar başlıyor olabilir
başlata
Güç planı seçin yazarak dengeliyi seç eğer performans modunda ise hızlı ısınmasını sağlayıp drop attırıyor.
dediğimi yaptıktan sonra oturumu kapat yaptıktan sonra bilgisayarını uyku moduna al ve 10 dakika dinlendir bidaha aç ve oyuna gir olmaması gerek.

Ayrıca usb kendine mi ait bir yerden bulmadın veya arkadaşından almadın yani?
lütfen sorularımı cevapla virüs bulaştığını düşünmüyorum falan yazma, daha iyi bi destek deneyimi için.

Son düzenleme:
AZALTIYORUM STRESTİ
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Sorunu çözdüm, Wise Disk Cleaner & Wise Registry Cleaner kullandım ve tarattım her ikisinde de (güvenli mod'da tabii diğerleri sisteme bir tık yük.) her şey bitince de sistemi yeniden başlattım sorunun tekrar yaşanmadığını gördüm. Umarım sizde de işe yarar tabi bu olay bir çok şeyle alakalı olabilir bilgisayarınız ısınıyorsa kesinlikle temizliğini yaptırın.

Çözüm
Masa 6 Yarım Saat uzatır mısın abi
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
sorun devam ediyor mu ? geri dönüş sağlayabilir misiniz yardımcı olmak isterim.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
bendede aynı sorun vardı sagolasın kral

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...