AZALTIYORUM STRESTİ
Uzman Üye
Virüs bulaştığını sanmıyorum her oyuna girdiğimde 10. dakkadan sonra fps düşüşleri başlıyor.usb kendi usbn mi ?
internetini kapatıp çevrimdışı tarama yapmayı deneyebilir misin ?
Çevrimdışı Tarama
Başlat>Virüs ve Tehdit Koruması>Tarama Seçenekleri>Çevrimdışı Tarama
bilgisayarın fanı sağlam bir şekilde çalışıyormu oyuna çok fazla güç harcadığı için bilgisayarın ısınıyor onun yüzünden droplar başlıyor olabilirVirüs bulaştığını sanmıyorum her oyuna girdiğimde 10. dakkadan sonra fps düşüşleri başlıyor.
neden interneti kapatıp ?usb kendi usbn mi ?
internetini kapatıp çevrimdışı tarama yapmayı deneyebilir misin ?
Çevrimdışı Tarama
Başlat>Virüs ve Tehdit Koruması>Tarama Seçenekleri>Çevrimdışı Tarama
aktif virüs varsa engel olmaya çalışmasın diye ve zaten adı üstünde çevrimdışı tarama.neden interneti kapatıp ?
engel olduklarını yeni duydumaktif virüs varsa engel olmaya çalışmasın diye ve zaten adı üstünde çevrimdışı tarama.
knk virüs girip kendi kafasına göre takılmıyor işletim sistemine zarar vermeye çalışıyor sence güvenliği durdurmaya çalışmaz mı?engel olduklarını yeni duydum
dogru knk bügün bi çevrimdışı yapatım bide çevrim içi yaptım bi tane fazsladan bulduknk virüs girip kendi kafasına göre takılmıyor işletim sistemine zarar vermeye çalışıyor sence güvenliği durdurmaya çalışmaz mı?
bendede aynı sorun vardı sagolasın kralSorunu çözdüm, Wise Disk Cleaner & Wise Registry Cleaner kullandım ve tarattım her ikisinde de (güvenli mod'da tabii diğerleri sisteme bir tık yük.) her şey bitince de sistemi yeniden başlattım sorunun tekrar yaşanmadığını gördüm. Umarım sizde de işe yarar tabi bu olay bir çok şeyle alakalı olabilir bilgisayarınız ısınıyorsa kesinlikle temizliğini yaptırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?