Uzman Üye
rica ediyorum bilen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.bilmem hiç kullanmadım
rica ediyorum bilen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.bilmem hiç kullanmadım
neden tek çare sc insanlar scsizde gümüşden çıkabiliyortek çare sc
burdaki amaç sc ondan burda toplanan topluluk sc kullandığından dolayı bu tür konuşmalar oluyor .neden tek çare sc insanlar scsizde gümüşden çıkabiliyor
kimine göre sc zevkine göre kullanır kimine göre rank a adar kendini öyle kullanır değişir kişiden kişiyemalesef öyle :/
sc kullansaydım rank a adalı kullanırdım yüksek ihtimalkimine göre sc zevkine göre kullanır kimine göre rank a adar kendini öyle kullanır değişir kişiden kişiye
spam yapmazsan sevinirimvideo izle
Post automatically merged:
doğru
Post automatically merged:
doğru
elosu yuksek yayincilari izlemeni tavsiye ederim dostumlolde gümüş2 den çıkamıyorum çıkmam için önerileriniz nelerdir
Onun için kill salmalari gerekBence jungle oynayıp güzel gankler atarsan takımın taşıyabilir bu sayede rahat Rank atlayabilirsin
TR^de junglelların itibari bir tık yerde gibiBence jungle oynayıp güzel gankler atarsan takımın taşıyabilir bu sayede rahat Rank atlayabilirsin
hocam kayn bana göre farmlık değil ganklik çarkanka ben ormanda kayn darkin oynayarak çıktım takıma hiç gank bile atmıyodum farm görev yapıyodum free kill kovalıyodum bu şekil çıkarsın belki sende
denerim hocam teşekkür ederimmeta buildlerini takip et hocam genelde gümüş bronz eloda çoğu kişi ezbere item alıyor güçlü buildler iş yapabiliyor
denerim hocam teşekkürleraz öncede yazdım ama yine yazıyım
Şampiyon seçimine dikkat et ve çok önemli konulardan bir tanesi "görüş" hiç dikkat edilmiyor
Kör olmayın totem atın