LoL oynamaya 1 ay önce başladım ve support rolünü mainledim. Son 2 haftadır Nami, Lulu ve Naut oynuyorum ve beni gümüş 4'den gümüş 2 93 LP ye kadar çıkarttılar, bu elo için şampiyon önerilerinizi bekliyorum.
adc lerini yetersiz buluyor ve kendine güveniyorsan senna , pyke gibi herolara yonel yetmez diyorsan gene velkoz ve xerath sup oynayabilirsin iyiysen eğer kndin ilerletirsin oyunu açarsın kral
Kankacım sana tavsiyem meta suportlarını kontrol et yanına da güvendiğin kafana uygun bir adc bul sup tek başına oynayan bir rol değil seçtiğin şampiyona en az bi 20 oyun katlan zaten 20 oyun gelene kadar heroya alışmış oluyorsun
Dostum öncelikle bunun gibi düşük elolarda verimli ve kontrollü bir şekilde oynayabildiğin taktirde senin elo yükselmeni saplayacak birçok şampiyonun olduğuna inanıyorum.
Eğer 2'li öneri istiyorsan
Samira ve Nautilus
Samira , Leona
Lulu , Vayne
Kogmaw , Lulu
denemeni öneririm.
Dostum öncelikle bunun gibi düşük elolarda verimli ve kontrollü bir şekilde oynayabildiğin taktirde senin elo yükselmeni saplayacak birçok şampiyonun olduğuna inanıyorum.
Eğer 2'li öneri istiyorsan
Samira ve Nautilus
Samira , Leona
Lulu , Vayne
Kogmaw , Lulu
denemeni öneririm.
LoL oynamaya 1 ay önce başladım ve support rolünü mainledim son 2 haftadır Nami, Lulu ve Naut oynuyorum ve beni gümüş 4'den gümüş 2 93 LP ye kadar çıkarttılar, bu elo için şampiyon önerilerinizi bekliyorum.