LoL gümüş elo Solo Q'da support rolü için şampiyon önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhabalar,

LoL oynamaya 1 ay önce başladım ve support rolünü mainledim son 2 haftadır Nami, Lulu ve Naut oynuyorum ve beni gümüş 4'den gümüş 2 93 LP ye kadar çıkarttılar, bu elo için şampiyon önerilerinizi bekliyorum.
Kanka vuran bir şeyler al, Lux gibi.

Moderatörün son düzenlenenleri:
İHTİYAR
Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Kesinlikle naut, lulu, yuumi derim çok rahat plat kasılabilecek herolar hele mainlersen çok tatlı olur.

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hesabı gold ligine atayım script'i bi denemek istiyorum, kullanırken hwid ban atma olayı var mı acaba biliyor musun ?
lolde hwid diye bir olay yok fakat loaderda flag var hileyi kullanmadan önce vanguardı kapat ve kullandıktan sınra herşeyi sil yoksa valorantta ban yiyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
I recommend using brand and lux, lux mainly, it's very strong

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Merhabalar,

LoL oynamaya 1 ay önce başladım ve support rolünü mainledim son 2 haftadır Nami, Lulu ve Naut oynuyorum ve beni gümüş 4'den gümüş 2 93 LP ye kadar çıkarttılar, bu elo için şampiyon önerilerinizi bekliyorum.
hilelimi oynıcaksın hılesızmı

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Gank atabileceğin haritada ilerleyebileceğin herolar oyunu taşımaya en müsait herolardır. Janna, zilean önerebileceğim başlıca herolar. Eğer bunları efektif kullanabilirsen özellikle Jannayı kaybedeceğini pek sanmıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Braum kullanması kolay iş yapan bir çar. Tek yapman gereken fighta gireceğin zaman W E atıp adamı korumak ve karşıya pasifi açmak.
Nautilus Q'sunu tutturduğun zaman iyi tanklık yapıp kitle kontrolü uygulayan bir çar. Neredeyse her şey sabitlendiği için çok bir playi yok.
Pyke kullanması orta çok iş yapan bir çar. Q'sunu predictlemek zor olduğu için çalıdan atıldığında daha kolay oluyor. Script ile çok iş yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...