LoL gümüş elo Solo Q'da support rolü için şampiyon önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Güzel bir adc oyuncusu bulursan agresif supportlar oynayabilirsin. Leona, Brand, Xerath, lux gibisinden.

Üye
4 HİZMET YILI
lulu yuumi nami sona gibi buffer şampiyonlar çok iyi iş yapıyor tabii yanında iyi oynayan birisi veya arkadaşın olursa

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Yanındaki adam iyiyse Leona, Nautilus, Thresh. Eğer fazla iyi değilse Brand, Xerath, Lux gibi şampiyonlarla botu taşıyabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Merhabalar, tavsiye vermek gerekirse Thresh ve Alistar önerebilirim. Ancak oynadığın şampiyonları seviyorsan o seviyede gayet güçlü şampiyonlar. Benim tavsiyem bunlardır. İyi oyunlar iyi eğlenceler.

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Merhabalar,

LoL oynamaya 1 ay önce başladım ve support rolünü mainledim. Son 2 haftadır Nami, Lulu ve Naut oynuyorum ve beni gümüş 4'den gümüş 2 93 LP ye kadar çıkarttılar, bu elo için şampiyon önerilerinizi bekliyorum.
Stun ağırlıklı supportlar istiyorsan Nautilus ve leonayi siddetle tavsiye ederim zaten öyle bir mekanik isteyen suplarda değil bu aralar soraka çok görüyorum deli gibi can basıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
tahm kench ve thresh zyra gibi şeyler

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
script kullanıyor musun ona göre öneri yapıcam

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Kardeşim ben support oynamanı tavsiye etmem düşük eloda ama 2 tavsiye vericem sana
Güzel kardeşim bak tr elosunda oynamak demek cehennemde şeytanla köşe kapmacaya benzer sen supportu bırakıyorsun warwick kitliyorsun jungle oynuyorsun saldıraya devam giriyorsun çok güçlü çok efektif 4 ejder 2 vadi paso kil çalıyorsun all chatten ağla zırla kudur çıldır öldün çık yat aşya gibi milleti kudurtmalı oyna maç %100 win bana güven :d ikinci tavsiyem soruna yönelik olarak support için şuan swain baya op ondan sonra lulu morgana ve nautilis op genellikle hasarı yüksek ya da kitle kontrolü stan yani sersemletme yere mıhmala yavaşlatma adı altında yerde süründerme etkileri yüksek olan şampiyonlar oyna kardeşim iyi oyunlar gümüşten çıkamazsın ad ver çıkartayım kardeşim
<3 iyi oyunlar

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
koruyucu suplardan lulu janna karma nami tavsıye ederım
hasar odaklı sup lardan pyke senna
ve tanklardanda natilius ve braum oynamanı öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...