LoL gümüş elo Solo Q'da support rolü için şampiyon önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Eğer ki duon yoksa agresif suplar almalısın brand pyke gibi duon varsa lulu nami

Just tryna find someone for double suicide
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Janna Pyke Brand ve Swain

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
lulu nami naut.bu üçüde low eloda abuse çarlar ama naut la beraber 1 peeler çar daha koyabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhabalar,

LoL oynamaya 1 ay önce başladım ve support rolünü mainledim. Son 2 haftadır Nami, Lulu ve Naut oynuyorum ve beni gümüş 4'den gümüş 2 93 LP ye kadar çıkarttılar, bu elo için şampiyon önerilerinizi bekliyorum.
naut bc lux morgana xeralt deneyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
eğer yanında kolay fight başlatabileceğin gir çık olayı kolay olan bir karakter varsa misali tristana lucian gibi yanına onunla birlikte engage başlatabileceğin naut leona thresh tarzı herolar oynayabilirsin gayet keyifli ve eğlenceli bir laning geçirirsin :)

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Eğer düzgün bir ADC pren varsa peeling supportlar tercih edebilirsin ama o elolarda farm kesmeyi bilmeyen bir çok ADC var. Bu yüzden pyke tarzı daha bağımsız, takıma yüksek hasar katkısı ve harita baskısı uygulayabileceğin karakterler tercih edebilirsin.

Üye
4 HİZMET YILI
blitzcrank oyun taşıttırır
Merhabalar,

LoL oynamaya 1 ay önce başladım ve support rolünü mainledim. Son 2 haftadır Nami, Lulu ve Naut oynuyorum ve beni gümüş 4'den gümüş 2 93 LP ye kadar çıkarttılar, bu elo için şampiyon önerilerinizi bekliyorum.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Merhabalar,

benim sana yapabilecegim öneriler şunlardır öncelikle şu metada leona çok güçlü çünkü tank metasındayız yeni yamada bunun yanında rell braum vs. tank çarlar oynaman senin için daha iyidir

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
natilius veya leona öneririm skillshotlarini tutturmasi cok basit ve cok tanklar

Velho demais pra jogar legit
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Lux and Brand, you support and contribute damage too

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...