Onaylı Üye
lutfen yardım
evet kanka seçkin üye olman lazım?hocam bende seçkin üye falan yazıyor illa seçkin olmak falanmı gerekiyor ?
nasıl olabilirim 4 yıllık hesap bu 39 mesaj var ?ne hatası alıyorsun
Post automatically merged:
evet kanka seçkin üye olman lazım
kanka en az 50 mesaja ulaşman gerekiyor sonra 60 dakika içinde otomatik olarak seçkin üyeye yükseliyorsunnasıl olabilirim 4 yıllık hesap bu 39 mesaj var ?
Rank sistemini paylaşmışlardı oradan bak kaç mesaj olunca hangi rütbeye çıkıyorsunkanka en az 50 mesaja ulaşman gerekiyor sonra 60 dakika içinde otomatik olarak seçkin üyeye yükseliyorsun
eyvallah hocam ya ee peki lazysharp ı denedinmi nasıl sence ban riski illaki vardır ama hemen yemek ıstemıyorumkanka en az 50 mesaja ulaşman gerekiyor sonra 60 dakika içinde otomatik olarak seçkin üyeye yükseliyorsun
Post automatically merged:
Rank sistemini paylaşmışlardı oradan bak kaç mesaj olunca hangi rütbeye çıkıyorsun
yok hocam denemedim ama 1 yıl önceki versiyonunda oynadım 4. maçımda ban atmıştı allahtan yeni açtığım hesapta kullandım diye dua ettim şimdi nasıl bilmiyorumey
eyvallah hocam ya ee peki lazysharp ı denedinmi nasıl sence ban riski illaki vardır ama hemen yemek ıstemıyorum