LoL hakkında taktik verebilecek var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
6 aydır oynuyorum neredeyse her oyunum lose Kayn Jungle oynuyorum Kayn otpyim iyi oynarsam 2. ya da mvp oluyorum yoksa 2/15 oynuyorum early de kill alamazsam çok geri kalıyorum çeviremiyorum böyle oyunu falan iyi oynatacak biri varsa Discord'unu bırakabilir ya da taktik verebilir misiniz?(30 Level olmadığım için hiç ranked girmedim). Build'imi rünlerimi falan eksiksiz giriyorum ama çok kötü oynuyorum neden bilmiyorum.

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Kayn Jungle oynama lee sin veya jax gibi daha iyi karakterler deneyebilirsin. lee sinle kasamasan bile hiç yoktan insec yapıp takımına kill aldırabilirsin latede veya jax ile bi tık defans bi tık atacker olabilirsin. latede kasarsan zaten jaxle win alırsın

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
knk oyun bilginde bir eksiklik illaki bir yerde çıkar jung oynarken aldıpın killer değilde oyunu nasıl domine ettiğindir

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
jax karekteri jungleda daha iyi dostum bence

maestec
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Yemin ederim tek yapılması gereken Ayarlardan Takım içi Sohbet ve Genel Sohbetin kaldırılması işte o zaman gözleriniz sadece haritada ve oyunda olur ben denedim en azından farkını gördüm sizin de denemenizi tavsiye ederim sadece iki tik deyip geçmeyin bir oyunda soğuyunca feedleyen bile var.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kankam daha yenisin bana kalirsa lol hakkinda videolar izle bilgi edinmeye calis belki jung sana uygun degildir lane degistirmeyi düsüne bilirsin cünkü oyunun en zor lane jungler bana kalirsa yeni basladigin icin normal

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
10 yıllık lol kariyerimde jungle mainken closer izleyerek geliştirirdim kendimi tavsiye ederim

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Dostum kötü oynamak senin suçun değil LOL bir takım oyunudur ne kadar çok moralini bozarsan o kadar kötü oynarsın bir diğer oyunda daha iyi oynayacağım gibi kendini avut. Geri kalıyorsan da bu senin suçun değil her maç her takım kafası sana uyucak ya da her maç her takımın iyi gelicek diye bir şey yok. Sen elinden geleni yap gerisini takıma bırak.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
düşük liglerdeysen skillcapped vs. youtube kanallarını izlemeni tavsiye ederim

Süper Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
1.Agalar farklı karakter geç demişsinizde Kayn OTP yim 6 aydır Kayn oynuyorum karakter çok güzel hiç değiştiresim yok
2. Genelde 3lü giriyoruz
3. Oyunda direkt geri kaldığımda anda yeniliyoruz oyun bana bağlı gibi sanki eğer karşı ormanı kastırmazsam(ki milyonda bir oluyor) o zaman kazanabiliyoruz tabi ondada çok güçleniyorum
4. Mute konusu çok derin yapsammı bilmiyorum
5. Kayn ile ingilizce,türkçe ne kadar video varsa sömürdüm gelişme oldu ama karşısı yine penta atıyor

Üye
5 HİZMET YILI
Genel olarak video izle ve yeni başladıysan karekter izle hangisi sana yakışıyorsa izle ve onu oyna nerede iyi oynuyosun bunları öğrendikten sonra kendini geliştir ama video izlemek önemli

Süper Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Genel olarak video izle ve yeni başladıysan karekter izle hangisi sana yakışıyorsa izle ve onu oyna nerede iyi oynuyosun bunları öğrendikten sonra kendini geliştir ama video izlemek önemli
Kayn ile ilgili ne kadar video varsa yedim bitirdim o derece

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Metaya ayak uydur şuan amumu free win bir dahaki patch gelene kadar çok fazla maç kazanma şansın var adam kesmekten çok oyunu nasıl kazanacağını düşünmelisin herald ve ejderler senin oyunu daha rahat geçirmeni sağlayacak bir koridorda kesin kill çıkacaksa o zaman gang atmalısın yoksa bu zaman kaybı sana haritadaki objektifleri kaybettirebilir her anını değerlendirmeye çalış boş durma oyunda mesela çalıda 30 saniye bekleyenler var gang atacağım diye sen onlardan olma

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
1 - İlk önce oynayacağın koridora karar ver sanırım sen jungle oynuyorsun .

2 - Bu oyun da en önemli şeylerden biri de karakter seçimidir ister en güçlü ister en güçsüz bilmediğin bir karakteri alırsan her zaman yenilirsin .

3 - oyunu okuman lazım sen ormancı oynuyorsun karşı ormancının ne zaman nasıl baskın atabileceğini yükleme ekranın da düşünüp ona göre hareket etmen lazım yaptığın güzel strateji ile takımını öne geçirebilirsin unutma bir takım oyunu dostum .

4 - Totemlerini takımına yardımcı olacak şekilde elinden geldiğince kullanman lazım bu saye de takımının karşı ormancıdan yiyebileceği baskını bi nebze de olsa engellersin.

5 - Takım savaşı evet senin için her ne kadar zor bir durum olsa da takım savaşı oyunun en büyük adımlarından biridir çok güçlüyüm deyipte 2 3 kişinin arasına atlamanın bi manası yok 1 e 1 trade ler hiç bir işinize yaramaz tüm rekabet oyunların da böyledir .

6 - Tilt olma toxiclik yapma takımın morelini düşürmen veya takım arkadaşlarına küfür etmen eline hiç birşey geçirmez aksine takım arkadaşını tilt edebilir veya oyundan düşmesine sebep olabilirsin .

7 - 2 3 el ard arda kaybettiysen biraz ara ver psikolojik olarak yoruluyorsun nede olsa hatta istersen o gün hiç oyuna bile girme .

Bunları yaparak kazanma şansını yükseltebilirsin .
Umarım yardımcı olmuşumdur .

Süper Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Metaya ayak uydur şuan amumu free win bir dahaki patch gelene kadar çok fazla maç kazanma şansın var adam kesmekten çok oyunu nasıl kazanacağını düşünmelisin herald ve ejderler senin oyunu daha rahat geçirmeni sağlayacak bir koridorda kesin kill çıkacaksa o zaman gang atmalısın yoksa bu zaman kaybı sana haritadaki objektifleri kaybettirebilir her anını değerlendirmeye çalış boş durma oyunda mesela çalıda 30 saniye bekleyenler var gang atacağım diye sen onlardan olma
1 - İlk önce oynayacağın koridora karar ver sanırım sen jungle oynuyorsun .

2 - Bu oyun da en önemli şeylerden biri de karakter seçimidir ister en güçlü ister en güçsüz bilmediğin bir karakteri alırsan her zaman yenilirsin .

3 - oyunu okuman lazım sen ormancı oynuyorsun karşı ormancının ne zaman nasıl baskın atabileceğini yükleme ekranın da düşünüp ona göre hareket etmen lazım yaptığın güzel strateji ile takımını öne geçirebilirsin unutma bir takım oyunu dostum .

4 - Totemlerini takımına yardımcı olacak şekilde elinden geldiğince kullanman lazım bu saye de takımının karşı ormancıdan yiyebileceği baskını bi nebze de olsa engellersin.

5 - Takım savaşı evet senin için her ne kadar zor bir durum olsa da takım savaşı oyunun en büyük adımlarından biridir çok güçlüyüm deyipte 2 3 kişinin arasına atlamanın bi manası yok 1 e 1 trade ler hiç bir işinize yaramaz tüm rekabet oyunların da böyledir .

6 - Tilt olma toxiclik yapma takımın morelini düşürmen veya takım arkadaşlarına küfür etmen eline hiç birşey geçirmez aksine takım arkadaşını tilt edebilir veya oyundan düşmesine sebep olabilirsin .

7 - 2 3 el ard arda kaybettiysen biraz ara ver psikolojik olarak yoruluyorsun nede olsa hatta istersen o gün hiç oyuna bile girme .

Bunları yaparak kazanma şansını yükseltebilirsin .
Umarım yardımcı olmuşumdur .
Eyw uyguluyorum şuan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...