Kayn ile ilgili ne kadar video varsa yedim bitirdim o dereceGenel olarak video izle ve yeni başladıysan karekter izle hangisi sana yakışıyorsa izle ve onu oyna nerede iyi oynuyosun bunları öğrendikten sonra kendini geliştir ama video izlemek önemli
Metaya ayak uydur şuan amumu free win bir dahaki patch gelene kadar çok fazla maç kazanma şansın var adam kesmekten çok oyunu nasıl kazanacağını düşünmelisin herald ve ejderler senin oyunu daha rahat geçirmeni sağlayacak bir koridorda kesin kill çıkacaksa o zaman gang atmalısın yoksa bu zaman kaybı sana haritadaki objektifleri kaybettirebilir her anını değerlendirmeye çalış boş durma oyunda mesela çalıda 30 saniye bekleyenler var gang atacağım diye sen onlardan olma
Eyw uyguluyorum şuan.1 - İlk önce oynayacağın koridora karar ver sanırım sen jungle oynuyorsun .
2 - Bu oyun da en önemli şeylerden biri de karakter seçimidir ister en güçlü ister en güçsüz bilmediğin bir karakteri alırsan her zaman yenilirsin .
3 - oyunu okuman lazım sen ormancı oynuyorsun karşı ormancının ne zaman nasıl baskın atabileceğini yükleme ekranın da düşünüp ona göre hareket etmen lazım yaptığın güzel strateji ile takımını öne geçirebilirsin unutma bir takım oyunu dostum .
4 - Totemlerini takımına yardımcı olacak şekilde elinden geldiğince kullanman lazım bu saye de takımının karşı ormancıdan yiyebileceği baskını bi nebze de olsa engellersin.
5 - Takım savaşı evet senin için her ne kadar zor bir durum olsa da takım savaşı oyunun en büyük adımlarından biridir çok güçlüyüm deyipte 2 3 kişinin arasına atlamanın bi manası yok 1 e 1 trade ler hiç bir işinize yaramaz tüm rekabet oyunların da böyledir .
6 - Tilt olma toxiclik yapma takımın morelini düşürmen veya takım arkadaşlarına küfür etmen eline hiç birşey geçirmez aksine takım arkadaşını tilt edebilir veya oyundan düşmesine sebep olabilirsin .
7 - 2 3 el ard arda kaybettiysen biraz ara ver psikolojik olarak yoruluyorsun nede olsa hatta istersen o gün hiç oyuna bile girme .
Bunları yaparak kazanma şansını yükseltebilirsin .
Umarım yardımcı olmuşumdur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?