lolün hextech onarım uygulaması var her konuda çözüm üretmese de bazen işe yarayabiliyor bi dene istersenLolü league of legends uygulamasından açtığım zaman you are trying to open the league of legends client in an invalid way hatası alıyorum ve oyun açılmıyor. Fakat league clientten açtığım zaman oyuna girebiliyorum. League of legends uygulamasından açmak için bunun düzeltilmesi gibi bir yol var mı lolü kaldırmadan ?
Bunu deniyorum zaten başka çözüm yolu yok gibi pekHocam 10gb zaten. pek iyi bir oneri degil ama kaldir tekrar kur.
bence o sorun riotla alakalı reis düzeltirler yaLolü league of legends uygulamasından açtığım zaman you are trying to open the league of legends client in an invalid way hatası alıyorum ve oyun açılmıyor. Fakat league clientten açtığım zaman oyuna girebiliyorum. League of legends uygulamasından açmak için bunun düzeltilmesi gibi bir yol var mı lolü kaldırmadan ?
reis tft güzelde fidell comp fena ya herkez fiddel oynuyorlol önceden çok oynuyordum ama bu sıralar TFT çok taktım sadece TFT giriyorum sarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?