sc kullanamıyorum şuan içinsciprt kullanıyorsan gel beraber girelim VolkanAyvaz00
evelynn denemiştim de elim kolum yokKayle , Wukong, Akali , Evelynn , Master Yi şimdilik aklıma bunlar geliyor.
Malphite alacaksın ap kasacaksın hocam. Eli kolu olmayanlar için rito özenle yaptı bu heroyulolde gümüş 1 e kadar çıkabiliyorum sonrası lose üstüne lose hangi karakteri tavsiye edersiniz
güçlü çar denerim teşekkürlergaren oyna istersen
sakin oynaman lazım işte koşup koşup ölürsen sıkıntı6 levele kadar sakin kalamıyorum direk kafa atasım geliyo adama
Dereceli maçlar sana göre değil o zaman hocam. Aram oynamayı dene.6 levele kadar sakin kalamıyorum direk kafa atasım geliyo adama
ormana master çek elin kolun tutmuyosa q basıcaksın sadece skillere xDlolde gümüş 1 e kadar çıkabiliyorum sonrası lose üstüne lose hangi karakteri tavsiye edersiniz
basit çarlar oyna master rammus felan işte zor çarları boşver şimdiliklolde gümüş 1 e kadar çıkabiliyorum sonrası lose üstüne lose hangi karakteri tavsiye edersiniz
basit çarlar oyna master rammus felan işte zor çarları boşver şimdilik
Knk scriptsen kogmaw yone harika oynuyorlolde gümüş 1 e kadar çıkabiliyorum sonrası lose üstüne lose hangi karakteri tavsiye edersiniz
Yada adc herolarıKnk scriptsen kogmaw yone harika oynuyor