Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LoL hangi karakter ile daha hızlı rank atlayabilirim?
ormancı oyniyabiliyorsan oyna lig atlamak için en iyisi ama oyniyabiliyorsan onun dışınada maçı kaybetirirsin onun dışı top voli garen nasus oyniyabiliyorsan rahat lig atlarsın özelikle voli çok güçlü ap si
ben senin yerinde olsam ilk önce bir lane'de 3 farklı matchup için 3 farklı hero seçerdim birde kör seçim dediğimiz durum var. Eğer ki karşındaki adamın ne aldığını görmeden picklemek zorunda kalırsan hem uzaktan hemde yakında güçlü olan şampiyonlar seçmeni öneririm mesela gnar veya jayce gibi onun dışında karşına tank geliyorsa uzun fightlarda güçlü herolar seçmeni öneririm mesela gwen gibi ama karşına dövüşçü gelirse genelde ben sett tercih ediyorm soloda diyeceklerim bu kadar konunun özeti bu 3 matchup'a uygunu 3 hero seçmeni öneririm.
u.gg gibi siteleri kullanabilirsi neyin karşısına ney alacağın, hangi itemleri gideceğin, rünler vs gibi. Onun dışında scriptle oynamadığını belirtmişssin. Oyun rotasyonu öğren, hangi durumlarda ne yapabileceğini, minyonların durumu (nasıl freezelersin, ne zaman pushlayacaksın) vs. gibi. Bu konuda çok video var, 3-5 oyuna alışıyorsun zaten hep yapıyorsun bunları, rutin haline geliyor.
garen nasus gibi karakterleri deneyebilirsin bunlar hali hazırda güçlü zaten
onun dışında metayı takip edip halk içinde ''dog'' denen insanlar gibi yapabilirsin bence meta karakterleri alırsan küfür yiyebilirsin ama kazanma garanti