Uzman Üye
rivende prestiji cesur kılıç rivenle tek atarım böyle bir animasyon iptalı efectler yok ya başka birindeTabii ki League of Legends Pay to Win bir oyun değil ama bazı kostümler var ki çok avantajlı olunabiliyor. Hangi kostümlerle oynarken daha iyi oynuyormuş gibi hissediyorsunuz? Ben Yüce Kral Garen ve Yüce Kral Darius'la oynarken kendimi yenilmez gibi hissediyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 80389
muay thai leesin kesinlikleTabii ki League of Legends Pay to Win bir oyun değil ama bazı kostümler var ki çok avantajlı olunabiliyor. Hangi kostümlerle oynarken daha iyi oynuyormuş gibi hissediyorsunuz? Ben Yüce Kral Garen ve Yüce Kral Darius'la oynarken kendimi yenilmez gibi hissediyorum.
bazıları e sporda yasak iblitz ve kod adı ashe gibiTabii ki League of Legends Pay to Win bir oyun değil ama bazı kostümler var ki çok avantajlı olunabiliyor. Hangi kostümlerle oynarken daha iyi oynuyormuş gibi hissediyorsunuz? Ben Yüce Kral Garen ve Yüce Kral Darius'la oynarken kendimi yenilmez gibi hissediyorum.
o örümcek bacakları hele baya iyiGalaksi zed büyüktür hepsinden büyülü gibi bir şey bu meret
kral ben de de var hasar yemiyorum sankimaster yi kardan adam çok saçma gelebilir ama akıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?