chill chill takılıyorum takım feedliyor benim koridordaki adam free kazanıyor hayır benim takım dakiler az feedlese yapıcamda adamlar 15 20 kez ölüyorkanka Tr de rank kasmak mıaklın varsa yapma. eğer ben çok sakin birisiyim sohbete bakmam bile vs dıyosan kas ama onun harıcı cıdden yapılcak ıs degıl. kac klavye mouse modem kırıldı bu yolda...
![]()
ap mid nunuusta tr serveri trollemek için olan server al nunu singed takıl
valla öyle usta. 10 oyunda 1 oyun duzgun oynayabılıyoruz o kadarchill chill takılıyorum takım feedliyor benim koridordaki adam free kazanıyor hayır benim takım dakiler az feedlese yapıcamda adamlar 15 20 kez ölüyor
bence çoook sabırlı bile olsan olmaz ya illaki bi yerde patlıyo insankanka Tr de rank kasmak mıaklın varsa yapma. eğer ben çok sakin birisiyim sohbete bakmam bile vs dıyosan kas ama onun harıcı cıdden yapılcak ıs degıl. kac klavye mouse modem kırıldı bu yolda...
![]()
ben bugune kadar lol oynayıpta cinnet gecırmeyen bırısıne rastlamadımbence çoook sabırlı bile olsan olmaz olm ya illaki bi yerde patlıyo insan![]()
west guzel kardesim pre lazımsa gelırım gecersen westeTR sunucusunda rank kasmak istesem ya troller geliyor ya çar deneyenler ya da kötü oynayanlar ve bu yüzden bir türlü güzel keyifli oyunlar geçiremiyorum. Sizce EUW'e mi geçmeliyim yoksa başka sunucumu?