LoL hangi sunucuda oynanılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
euw de 50-70 ping arası oynayabilirsin ama orda da sıkıntı bence şu çok fazla smurf hesap var düşük eloda.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
weste geçmek kaç rp bende düşünüyorum ya ama kapalı sanırım şuan geçiş

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
TR sunucusunda rank kasmak istesem ya troller geliyor ya çar deneyenler ya da kötü oynayanlar ve bu yüzden bir türlü güzel keyifli oyunlar geçiremiyorum. Sizce EUW'e mi geçmeliyim yoksa başka sunucumu?
direk lol oynama bütün serverlarda aynı olay var
Post automatically merged:

weste geçmek kaç rp bende düşünüyorum ya ama kapalı sanırım şuan geçiş
2600 dü knk en son

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
sc ile oynayacaksan tr. scsiz oynaaycaksan euw.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Eu geç trde toxic çok ve çok fazla troll var eu geçtiğimden beri troll felan hiç gelmedi

Üye
3 HİZMET YILI
troller vs her yerde var ama gelişmek için euw da oynayabilirisn

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Avrupa sunucularında penta atıyorsunuz adamlar WoW falan yazıyor bizimkiler kısaca küfür ediyor. Niye salmadın falan diyor. Hadi onu geçtim maç taşıyorsunuz bir Honor yok aksine repliyorlar kill çaldın diye. Bu durumdan bıktığım için Avrupa sunucusuna geçmek istiyorum fakat West'te kaç ping alırım veya EU east diye bir sunucu var mı? (İngilizce konuşulan)

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
tr iyidir bence ping sorunu yaşamazsın hem yabancı dilin yoksa diğer serverlarda sıkıntı çekersin

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
westte oynayabilirsin tr de evet adamların dediklerini anlıyorsun falan filan iyi güzel ama sonuç olarak tr de chate bağlı kalıp oyundan kopabilirsin tilt olabilirsin v.s westte bu kadar dahil olmayacağın için chate oyuna daha konsantre olabilirsin o yüzden bence westte oynamak daha mantıklı olur

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kanka pingin iyi olduğu her sunucuda oynanır

Üye
3 HİZMET YILI
tr hariç tüm serverler iyi özellikle west çünkü kimse yazı yazmıyor herkes oyununa bakıyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Pingin yüksek değilse euw de oyuncular biraz daha oyunu ciddiye alıp tryhard oyun sergiliyorlar tavsiye ederim özellikle biraz yükseldikten sonra keyifli bir hal almaya başlıyor(plat1 ve sonrası gibi)

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
knk weste de oynadım tr de de eğer tr de lig kasmak istiyorsan iyi oynayan smurf bir pre bulmalısın ve oyunu taşımalı çünkü tr de oyuncular çok kolay satıyor west de ise rakibi hafife alıp şaçma bir tf yaparsan adamlar oyunu bir anda kazanabiliyor ama westde oynaman daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...