LoL hangi sunucuda oynanılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
ping sorun olmasa na derim chill chill takılırdın eğer sc açacaksan tr en iyisi açmayacaksan euw ya da na

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Euw de oynayan biri olarak her server düşük elosu çöp. Zaten Türkler artık euwde

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
sana hangi sunucu daha rahat geliyorsa hangisinide mentalin iyise orda oyna derim

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Eewde de Türk oyuncular fazla, sohbet kısmında jugding yemek istemiyorsan west sunucusuna geçebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
minimum tr master yaparsan euw'da rahatlıkla oynarsın bro

Üye
3 HİZMET YILI
euw en iyisi diyorlar ama bence tr daha iyi tek sıkıntısı fazla toxic insan var

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka toxiclerden uzaklaşmak ve pinginin çıkmamasını istiyorsan en iyi sunucu euw dur kanka tavsiye ederim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
TR sunucusunda rank kasmak istesem ya troller geliyor ya çar deneyenler ya da kötü oynayanlar ve bu yüzden bir türlü güzel keyifli oyunlar geçiremiyorum. Sizce EUW'e mi geçmeliyim yoksa başka sunucumu?
euw da belli bir lige kadar öyle tabi ki trden daha az toxicler ama oynama olarak plat hatta dia ya kadar trden daha düşük olabilirler eğer yüksek eloya çıkabileceğine inanıyorsan euwu tercih et

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Eğer amacın TR'deki oyunculardan kaçmak ise EUW sunucusuna geçmenin verecek olduğun paraya değmeyeceğini düşünüyorum. Çünkü oynadığın her 10 oyununun 5-6 sında TR'den EUW sunucusuna transfer olmuş oyuncu ile karşılaşman kuvvetle muhtemel. Ama tabi ki TR'mi EUW'mu sorusuna verilecek soru tartışmasız EUW olur. Diğer sunucularda da oynanabilir ancak bu durumda yüksek ping sorunuyla karşılaşman kuvvetle muhtemel.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
knk en iyisi west te kasmak hem troll yok hem afk yok en iyisi o

Üye
3 HİZMET YILI
West sunucusunda oynamalısın çünkü tr win trade ve toxic kitle ile dolu

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Sezon dörtten beri LOL oynuyorum, TR sunucusunda ARAM oynarken bile insanlar aşırı derecede argo, hakaret ve küfüre girişiyor yani tek koridor sadece 5'e 5 fight atılması gereken bir durumu bile beceremeyen halk, derecelide daha ne kadar beterini yapar diye anlatmaya takatim kalmıyor ki bunları yaşadığım için 1 yıldır falan EUNE sunucusunda oynuyorum.

Şimdi diyeceksin ki Avrupa sunucusuna geçtin niye EUW değil de EUNE?
EUW low elo full Türk yani full demiyeyim yine de her maçına 1 Türk yine gelir, bu nedenle hiç chat yapılmadığı düşünülen koskoca sunucuda bile oturup 2 Türk sövüştüğümüzü hatırlıyorum, hiç girişme derim.

Sonuç olarak bunların geneline EUNE'de rastlamıyor muyum, evet rastlıyorum ama 10 oyunda 1. Çok chill maçlar dönüyor, 0 chat tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
bro euw geçmen daha sağlıklı olur inglizce de biliyorsan eğer tadından yenmez.Gold plata kadar tr den farkı yok konu oyunculuksa gold plat eloda da iyi oynuyorlar fakat troll feed vs vs aynı şekilde geçerli plat üstü elolarda bir anda açılıyor oyun tartışma vs yok

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kanka şöyle söyleyeyim ikisinde de düşük elo berbat eğer mentalin iyiyse westte oynamak daha kolay oluyor. adamlar oyunu trye nazaran daha iyi biliyorlar. yeteneğin varsa da yükseliyorsun westte ama daha zor tabii.

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
euw sv sinde oynamanı tavsiye ederim hem adamlara troll yapmıyor hemde yaş kitlesi oldukca olgun düzeyde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...