soğuk su kanka geçmiş olsunarkadaşlar bir hesabım var 10 level yanlış kişiye bir adet hextech sandığı gönderdim geri iptal etme hakkım var mı diyem erak ettim
hediyenin peşinde değilim125 rp zaten de iptal etme gibi bir durum oluyor mu hediyeyi geri çekme falan
LoL Destek sitesinde yazdığı üzere iptal edemiyorsun.GÖNDERDİĞİM BİR HEDİYEYİ NASIL GERİ ÇEKEBİLİRİM?
Hediyeler gönderildikten sonra geri çekilemez. Bu nedenle hediye göndermeden önce, kime gönderdiğini ve ne gönderdiğini tekrar kontrol etmelisin.
LoL un sıtesınde de belirtildiği gibi ''Hediyeler gönderildikten sonra geri çekilemez. Bu nedenle hediye göndermeden önce, kime gönderdiğini ve ne gönderdiğini tekrar kontrol etmelisin.''arkadaşlar bir hesabım var 10 level yanlış kişiye bir adet hextech sandığı gönderdim geri iptal etme hakkım var mı diyem erak ettim
hediyenin peşinde değilim125 rp zaten de iptal etme gibi bir durum oluyor mu hediyeyi geri çekme falan
mlsfarkadaşlar bir hesabım var 10 level yanlış kişiye bir adet hextech sandığı gönderdim geri iptal etme hakkım var mı diyem erak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?