League of Legends hesap paylaşımı hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, ben bir arkadaşım ile hesapları değiştirdim, benim ligimi biraz kasmak istedi. Ben yokken birkaç maç atmış, kendisi otp kled main, ben ise ahri trainliyordum kendi hesabımda. Sonra benim hesabıma girip hiç oynamadığım karakteri, kledi oynayarak birkaç maç atmış, ben de smurf hesaba girdim, sürekli duo attığımız hesaptan 1 el ahri oynadım ve onun tek başına attığı 8 maçın ardından ben 1 maça eşlik ettim. Ettiğim maçta rakibimiz "Duoboosting and Account Sharing" yazıp maç sonrası ticket attı ve ticketin ekran görüntüsünü de bizimle paylaştı. Şimdi benim 1000 level sezon 1 hesabım permaban yer mi? Hesabın valorant skinleri ve lol skinleri neredeyse full. 900 adet skin var içerisinde.

Kısaca demek istediğim, hesap paylaşımı yaptık evet. Bir hata yaptım muhtemelen, hesabım banlanır mı? İnternette türkçe ve ingilizce olarak hesap paylaşımından ban yiyen kimseye rastlamadım. Artık hesaba girmeye korkuyorum ve aşırı stres oldum. Lütfen bilen kişiler yorum yapabilir ve yardımcı olabilir mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Dostum bir sıkıntı olmaz. O kadar detaylı bakmıyorlar.

1337
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Sıkıntı olmaz, belirli bir seviyede elo kasanlar da bu şekilde yapıyorlar. Rakibinizin size o söylemi tamamen denk gelmiş ve ayrıca stres olmanıza ve korkmanıza gerek yok ve zamanın da bende hesap paylaşımı ve duo boost olayı oldu ve hesabıma herhangi bir şey olmadı. Zaten siz belirli bir seviye oyuncularıysanız o seviyeye geldıkten sonra size rito sizin elonuza benzer seviyede insanlar bulup ona göre eşleştirme yapıyor bir süre sonra oyunlarınız aynı gameplay'e dönüşücek anlıcağınız.

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
kormana hiç gerek yok incelemezler uğraşmıyorlar genellikle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...