Onaylı Üye
yok ben bişey yaptım yüksek ihtimalle ondan kaynaklıBaşka birisi mi giriyor acaba çarına yoksa böyle bir şey olmaz garip yani
riot configi bulamadım temp'in içinde%temp% riot config dosyası var onları sil oyuna gir ayarleri tekrar yap hata düzelmezse
riot repair tool indir çalıştır dosyaları kontol et ticket at gereğini yapıcaklardır.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
yok kimsye vermedim ve her maça girdiğimde oluyor ardı ardına girdiğimdede aynısını düzeltene kadar öyle oluyorbi tanıdığına verdirsen kassın çarı ddiye o değiştirmiştir belki sor öyle biri varsa
fps sabitlemeyi açıp kapatıyodum ardından düzeliyodu.lolde maça girdiğim zaman grafikleri düşük oluyor fps 20ye sabit fullscreen değil herşey değişik oluyo ama sadece grafiklerde oluyor bu neden oldugunu bilen varmı?
dediğin bu yöntemi ben denemiştim işe yaramamıştı ama arkadaşın sıkıntısına olabilirlolün dosyalarının içinden confige girip persistedsettings i salt okunur yapabilirsin belki çözülür ama önce ayarlarını sonra salt okunur yap
Bilgisayarın ekran kalitesi kaldırmıyor olabilirlolde maça girdiğim zaman grafikleri düşük oluyor fps 20ye sabit fullscreen değil herşey değişik oluyo ama sadece grafiklerde oluyor bu neden oldugunu bilen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?