- Konuyu başlatan
-
rage cofing ne ?evet bende ban yedim 3 ay boyunca oynuyordum urfta baya bi oynadım aşırı belli ettim rage bir configti 3 ay bile iyidi aslında
sc le lleti kudurtmak için her oyun için başlangıç 3 tanemaçattırıyoya yaparım valla sc için deyiyo çokzevkl bide vs atarkenBen buna katılmıyorum dostum bana kalırsa kim nasıl zevk alıyorsa öyle oynasın lakin üst elolarda adamlar wintrade yapıyor eloboostu var her bir boku var. Şöyle bir örnek beriyim ben westte oynuyorum ve gümüş2 ligindeydim karşıma gelen adamlar sürekli gold1 gold2 ve yüksek winrate li adamlardı dolayısıyla benim bu gümüş liginden cıkmam hayaldi ve cok sinir bozucuydu her el takımımda 1 2 kişi ya feedlerdi yada afk di 1 ay boyunca ticket attım hicbirşey değişmedi sonrasında actım scripti ve oynadım yükseldim. Lol dediğimiz oyun cok sacma aslında bir dengesi düzeni yok üstelik ÜCRETSİZ. Bu güne kadar 1 lira vermedim vermem dolayısıyla 300lvlde olsan bir faydası yok 10lvlde olsan bir kötülüğü yokherşey görsel. Haftaya yeni hesap acıp scriptle kanser etmeye devam edicem umrumda dahi değil
20maçta5report benim sadece bu değil ama kda ve oyun geçmişlerinede bakiyor riot 1 ay once 20winrateli adam 45 60 rate e cıkarsada sıkıntıcok fazla rep yiyenler banlanmış işte uzatmanın alemi yok
Omg bak ben onuda kullanıyordum şimdi acaba boosttanmı yedim yoksa scdenmi onu merak etmeye basladım hahahah lolBen sc'den değil aram bost takviye açma hilesi vardı ordan ban yedim :// 300Lvl gitti hesap xd
kesinlikle benimde öyle yeni hesabımı açtım ve 30 seviyeden sonra script açıp elmas ligine kadar kasıcam zaten her şeyimizi kaybettik daha ne kaybedebiliriz ki ?Ben buna katılmıyorum dostum bana kalırsa kim nasıl zevk alıyorsa öyle oynasın lakin üst elolarda adamlar wintrade yapıyor eloboostu var her bir boku var. Şöyle bir örnek beriyim ben westte oynuyorum ve gümüş2 ligindeydim karşıma gelen adamlar sürekli gold1 gold2 ve yüksek winrate li adamlardı dolayısıyla benim bu gümüş liginden cıkmam hayaldi ve cok sinir bozucuydu her el takımımda 1 2 kişi ya feedlerdi yada afk di 1 ay boyunca ticket attım hicbirşey değişmedi sonrasında actım scripti ve oynadım yükseldim. Lol dediğimiz oyun cok sacma aslında bir dengesi düzeni yok üstelik ÜCRETSİZ. Bu güne kadar 1 lira vermedim vermem dolayısıyla 300lvlde olsan bir faydası yok 10lvlde olsan bir kötülüğü yokherşey görsel. Haftaya yeni hesap acıp scriptle kanser etmeye devam edicem umrumda dahi değil
beni en fazla 2 kere reportladılar çok fazla sayılmıyor ama yinede ban yedimcok fazla rep yiyenler banlanmış işte uzatmanın alemi yok
Yaaaa dünyaya 2. Kez gelme şansımız varmı dostum yarını düşünen kahraman olamaz sıkıntı yok riot banlar biz yeni açarızkesinlikle benimde öyle yeni hesabımı açtım ve 30 seviyeden sonra script açıp elmas ligine kadar kasıcam zaten her şeyimizi kaybettik daha ne kaybedebiliriz ki ?
beni en fazla 2 kere reportladılar çok fazla sayılmıyor ama yinede ban yedim
malesef perma yani sınırsız naparsan yap geri alamazsın 3 4 ay kllandım ama bu riot un buldukları için normalde ban yemezsin de ilk defa oturup çalışmışlar hileye karşıda memory bunuda geçer güveniyoruzne kadar sürede yedin ban
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?