Lol herkes mi banlandı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bende asıl hesabım banyemesin diye yeni hesap açmıştım arada asıl hesabımıda kasıyodum asıl hesabım ban yedi zaten çok iyi deildi sc li hesapla 3 haftada geçmiştimasılhesabımı ama dursaydı iyi adamada o perma ban yazısıda koyuyor geçmiş olsun hepimize :(

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ben twisted fate de kart seçiyorum tek onun harici özellikleri kullanmıyorum ban yememişim

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
cok fazla rep yiyenler banlanmış işte uzatmanın alemi yok

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ben buna katılmıyorum dostum bana kalırsa kim nasıl zevk alıyorsa öyle oynasın lakin üst elolarda adamlar wintrade yapıyor eloboostu var her bir boku var. Şöyle bir örnek beriyim ben westte oynuyorum ve gümüş2 ligindeydim karşıma gelen adamlar sürekli gold1 gold2 ve yüksek winrate li adamlardı dolayısıyla benim bu gümüş liginden cıkmam hayaldi ve cok sinir bozucuydu her el takımımda 1 2 kişi ya feedlerdi yada afk di 1 ay boyunca ticket attım hicbirşey değişmedi sonrasında actım scripti ve oynadım yükseldim. Lol dediğimiz oyun cok sacma aslında bir dengesi düzeni yok üstelik ÜCRETSİZ. Bu güne kadar 1 lira vermedim vermem dolayısıyla 300lvlde olsan bir faydası yok 10lvlde olsan bir kötülüğü yok :) herşey görsel. Haftaya yeni hesap acıp scriptle kanser etmeye devam edicem umrumda dahi değil
sc le lleti kudurtmak için her oyun için başlangıç 3 tanemaçattırıyoya yaparım valla sc için deyiyo çokzevkl bide vs atarken :) mutluyuz biz böle ban yesekte

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ben sc'den değil aram bost takviye açma hilesi vardı ordan ban yedim :// 300Lvl gitti hesap xd

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Ben buna katılmıyorum dostum bana kalırsa kim nasıl zevk alıyorsa öyle oynasın lakin üst elolarda adamlar wintrade yapıyor eloboostu var her bir boku var. Şöyle bir örnek beriyim ben westte oynuyorum ve gümüş2 ligindeydim karşıma gelen adamlar sürekli gold1 gold2 ve yüksek winrate li adamlardı dolayısıyla benim bu gümüş liginden cıkmam hayaldi ve cok sinir bozucuydu her el takımımda 1 2 kişi ya feedlerdi yada afk di 1 ay boyunca ticket attım hicbirşey değişmedi sonrasında actım scripti ve oynadım yükseldim. Lol dediğimiz oyun cok sacma aslında bir dengesi düzeni yok üstelik ÜCRETSİZ. Bu güne kadar 1 lira vermedim vermem dolayısıyla 300lvlde olsan bir faydası yok 10lvlde olsan bir kötülüğü yok :) herşey görsel. Haftaya yeni hesap acıp scriptle kanser etmeye devam edicem umrumda dahi değil
kesinlikle benimde öyle yeni hesabımı açtım ve 30 seviyeden sonra script açıp elmas ligine kadar kasıcam zaten her şeyimizi kaybettik daha ne kaybedebiliriz ki ?

cok fazla rep yiyenler banlanmış işte uzatmanın alemi yok
beni en fazla 2 kere reportladılar çok fazla sayılmıyor ama yinede ban yedim

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kesinlikle benimde öyle yeni hesabımı açtım ve 30 seviyeden sonra script açıp elmas ligine kadar kasıcam zaten her şeyimizi kaybettik daha ne kaybedebiliriz ki ?

beni en fazla 2 kere reportladılar çok fazla sayılmıyor ama yinede ban yedim
Yaaaa dünyaya 2. Kez gelme şansımız varmı dostum yarını düşünen kahraman olamaz sıkıntı yok riot banlar biz yeni açarız :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Ban wawe geldi bi sonraki yamaya kadar sc ile girmeyin ban yemeyen hesaplarınız varsa onlarda patlamasın bu yamayı bi atlatın

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Şuanlık yemedim. Ancak yemeyeceğim anlamına gelmiyor kaçış yok.

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bende ban yemedim 10. ayıma girdim bugün canım scriptçiğimle ban yemeden oynuyorum

Üye
8 HİZMET YILI
yan hesabım banlandı gerçek hesabımda hile kullanmadım fakat gerçek hesabımın da banlanacağını söylüyorlar korkuyorum şuan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...