geçmiş olsunArkadaşlar merhaba ! 168.00 TL'ye Gamermarkt üzerinden bir LOL hesabı aldım Plat 2 92 Kostüm 100 Hero. Hesap ile 1 maç attıktan sonra " Hesap Kilitlendi " diyip ban attı. Bi çaresi var mı ? Ticketa mesaj attım 1 Haftadır inceleme altında.
Lol e ticket at kanka bütün bilgiler sende ise eğer3.8. İşbu üyelik sözleşmesi içerisinde sayılan maddelerden bir ya da birkaçını ihlal eden üye işbu ihlal nedeniyle cezai ve hukuki olarak şahsen sorumlu olup, GamerMarkt'ı bu ihlallerin hukuki ve cezai sonuçlarından ari tutacaktır. Ayrıca; işbu ihlal nedeniyle, olayın hukuk alanına intikal ettirilmesi halinde, GamerMarkt'ın üyeye karşı üyelik sözleşmesine uyulmamasından dolayı tazminat talebinde bulunma hakkı saklıdır.
Post automatically merged:
Evet eposta herşeyi mevcut ilk eposta falan
satan kısı bılerek car satısı yapıılgıını felan soylemıs olabılır hıc bır sey bellı olmaz adam kullanmanı ıstemeyebılırArkadaşlar merhaba ! 168.00 TL'ye Gamermarkt üzerinden bir LOL hesabı aldım Plat 2 92 Kostüm 100 Hero. Hesap ile 1 maç attıktan sonra " Hesap Kilitlendi " diyip ban attı. Bi çaresi var mı ? Ticketa mesaj attım 1 Haftadır inceleme altında.