Lol Hesabı Aldım 1 Maç Sonra Banlandı YARDIM !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Just make a ticket, and if u have all of information of that account u will take unbanned

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba ! 168.00 TL'ye Gamermarkt üzerinden bir LOL hesabı aldım Plat 2 92 Kostüm 100 Hero. Hesap ile 1 maç attıktan sonra " Hesap Kilitlendi " diyip ban attı. Bi çaresi var mı ? Ticketa mesaj attım 1 Haftadır inceleme altında.
geçmiş olsun

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
3.8. İşbu üyelik sözleşmesi içerisinde sayılan maddelerden bir ya da birkaçını ihlal eden üye işbu ihlal nedeniyle cezai ve hukuki olarak şahsen sorumlu olup, GamerMarkt'ı bu ihlallerin hukuki ve cezai sonuçlarından ari tutacaktır. Ayrıca; işbu ihlal nedeniyle, olayın hukuk alanına intikal ettirilmesi halinde, GamerMarkt'ın üyeye karşı üyelik sözleşmesine uyulmamasından dolayı tazminat talebinde bulunma hakkı saklıdır.

Post automatically merged:

Evet eposta herşeyi mevcut ilk eposta falan
Lol e ticket at kanka bütün bilgiler sende ise eğer

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba ! 168.00 TL'ye Gamermarkt üzerinden bir LOL hesabı aldım Plat 2 92 Kostüm 100 Hero. Hesap ile 1 maç attıktan sonra " Hesap Kilitlendi " diyip ban attı. Bi çaresi var mı ? Ticketa mesaj attım 1 Haftadır inceleme altında.
satan kısı bılerek car satısı yapıılgıını felan soylemıs olabılır hıc bır sey bellı olmaz adam kullanmanı ıstemeyebılır

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hieyle oynanmıştır yada sen girmişindir sana denk gelmişti

Yatıştırıcı ilaçlar ve atıştırmalıklar
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
ya hileden ya da hesabı satın aldıysan sattığın kişi şikayet edip banlatmıştır.

When you grow up your heart dies
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
reis hesabın ban yememiş ticket yolu ile çalmış satan kişi eğer hesabı geri vermezse dava açıcağını felan söyle

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
eskiden hile kullandıysan onun kalıntılarından fark edilmiş olabilirsin veya çarı satan arkadaş riota ticket atmış olabilir hesabım calındı diye riota başvurmanı tavsiye ederiim

Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
hile kullandıysan şu an ban dalgası var sanırım herkes ban yiyor ama hileyle alakalı değilse hesap paylaşımından ban yediysen sıkıntı yani açılması

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Hile açtığından dolayı olabilir, satın aldıgın kişi açmış olabilir. Ayrıca Riot hesap ticareti kabul etmiyor bunlar önemli etkenler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...