Lol Hesabı Aldım 1 Maç Sonra Banlandı YARDIM !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Hesabın tamamen kullanabilmesi için güvence altına alınabilmesi için hesap sahibi ticket atmalı diyor ekrana gel mesaj da ne yapmamı önerirsiniz ?
Karamsar konuşmak istemem ama araştırdığımda bir çok kişinin bu sorunu yaşadığı ve hesabının satın aldığı kişi tarafından yeniden alındığını söylemişler. Alınan ilk hero veya herhangi bir ödeme bildirimi dekontu sunarak hesabı rahatlıkla sattığı kişiden yeniden alabiliyormuş . Ki bu bildirim geldiğine göre karşı taraf hesabı yeniden almaya çalışıyor . En mantıklı yöntem aldığın kişiyle iletişime geçmek..

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bana bilgileri verdi ama Rİot hayır diyor hesap sattığımı görüyor bende diyorumki 1 maçtan sonra mı oldu ? Kesinlikle bu adam ticket attı bişeyler yaptı

Çağrı Bey
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba ! 168.00 TL'ye Gamermarkt üzerinden bir LOL hesabı aldım Plat 2 92 Kostüm 100 Hero. Hesap ile 1 maç attıktan sonra " Hesap Kilitlendi " diyip ban attı. Bi çaresi var mı ? Ticketa mesaj attım 1 Haftadır inceleme altında.

ban açıklaması nedir

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Hile kullandıysan o yüzden yemiş olabilirsin veya hesabı aldığın kişi geri almaya çalışıyor olabilir.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
script yada başka bi hile açtıysan ban yemişindir ama 3. parti yazılım kullanmadıysan biraz baskı yap ticket olaraka ki dikkate alsınlar

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hesabın asıl sahibi geri almaya çalışıyor. Satın aldığın yer ile iletişim kur, durumunu belirt mutlaka paranı boş yere verme peşine düş mutlaka

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ARKADAŞLAR HİLE FALAN SCRİPT YOK NORMAL BİR MAÇ GİRDİM HİÇ BİR HİLE PROGRAMI KULLANMIYORUM.8d03f20d-bace-4b84-b604-3d65fa127670.jpg

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hesabın sahibi geri almaya çalışıyor galiba hesabını

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
19 Nisan da oldu bu olay ve 7 gündür Gamermark tickettan bir mesaj haber bekliyorum her gün Canlı Desteğe yazıyorum papağan gibi aynı şeyleri söyleyip duruyorlar. Eğer bu mesele hallolmaz ise zaten yasal işlem başlatıcam.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
dostum sahibi hesabı geri almaya çalışıyor kesin bütün bilgileri ticket atım alıcak geriye haberin olsun

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
19 Nisan da oldu bu olay ve 7 gündür Gamermark tickettan bir mesaj haber bekliyorum her gün Canlı Desteğe yazıyorum papağan gibi aynı şeyleri söyleyip duruyorlar. Eğer bu mesele hallolmaz ise zaten yasal işlem başlatıcam.
Yaptığın işlem zaten yasal değil ki nasıl yasal işlem baslaticaksin

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
GamerMarkt'ın 19 Nisanda attığım ticketa yazdığı tek şey;

Yetkili: Mustafa21.04.2020 (21:07)
Merhaba,

Yaşadığınız sorunu ilgili birime aktarmış bulunmaktayım. En kısa süre içerisinde size dönüş yapılacaktır. Bu işlemler satıcı ile görüşülmesi, araştırma yapılması gibi sebeplerle biraz zaman alabilir. Ek bir bilgi iletmek istediğinizde tek seferde iletirseniz daha hızlı dönüş alırsınız. Zira her yazdığınız yazıda bilet son sıraya düşmektedir.

Saygılarımla

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ip ban yemişsindir belki
Ban ile alakalı olsa yazardı direk uyarıda
Post automatically merged:

GamerMarkt'ın 19 Nisanda attığım ticketa yazdığı tek şey;

Yetkili: Mustafa21.04.2020 (21:07)
Merhaba,

Yaşadığınız sorunu ilgili birime aktarmış bulunmaktayım. En kısa süre içerisinde size dönüş yapılacaktır. Bu işlemler satıcı ile görüşülmesi, araştırma yapılması gibi sebeplerle biraz zaman alabilir. Ek bir bilgi iletmek istediğinizde tek seferde iletirseniz daha hızlı dönüş alırsınız. Zira her yazdığınız yazıda bilet son sıraya düşmektedir.

Saygılarımla
Kanka sen hesabın e postasını felan almışmıydın

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
3.8. İşbu üyelik sözleşmesi içerisinde sayılan maddelerden bir ya da birkaçını ihlal eden üye işbu ihlal nedeniyle cezai ve hukuki olarak şahsen sorumlu olup, GamerMarkt'ı bu ihlallerin hukuki ve cezai sonuçlarından ari tutacaktır. Ayrıca; işbu ihlal nedeniyle, olayın hukuk alanına intikal ettirilmesi halinde, GamerMarkt'ın üyeye karşı üyelik sözleşmesine uyulmamasından dolayı tazminat talebinde bulunma hakkı saklıdır.
Yaptığın işlem zaten yasal değil ki nasıl yasal işlem baslaticaksin

Ban ile alakalı olsa yazardı direk uyarıda

Kanka sen hesabın e postasını felan almışmıydın

Evet eposta herşeyi mevcut ilk eposta falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...