LoL hesabım ban yedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Hesabım feedlenmeden dolayı kalıcı ban yedi nasıl açılacağını biliyormusunuz yardım lütfen

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
feedlemeden ilk defa ban yiyeni görüyorum

Skeet number number 1
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
perma ban açılması söz konusu değildir. yanlış atılan perma banlar dışında hiçbir ban kalkmaz. iyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
artık lol 13 olumden sonrasına suphe ıle bakıp banlıyor feedları oyundan uzaklastırıyor :)

Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Feedden ban yemek oluyor ilk 14 gün verir sonra kalıcı yasaklar ve maalesef bu ban açılmıcak çünkü kural çiğniyorsun mantıken, yanlışlıkla perma ban yiyen accler açılır sadece iyi günler

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ticket atıp desteğe ulaşarak anca bir sonuçalabilirsin belki

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
kalıcı yediyse açılmaz bir daha ama feedlemekten dolayı direkt kalıcı ban yemiyorsun normalde

Kendin ol Zaten herkes alındı
Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
hesap banı malasef açılmaz

Kendin ol Zaten herkes alındı
Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Genel olarak, bir hesap yasaklandığında veya kısıtlandığında, hesabınızın tekrar açılabilmesi için aşağıdaki adımları takip etmek önemlidir:

1. Platformun kurallarını ve politikalarını okuyun: İlk olarak, hesabınızın neden yasaklandığını veya kısıtlandığını anlamak için platformun kurallarını ve politikalarını iyice okuyun. Bu, hangi kuralları ihlal ettiğinizi anlamanıza yardımcı olabilir.
  2. İtiraz Edin: Eğer hesabınızın yanlışlıkla yasaklandığını veya kısıtlandığını düşünüyorsanız, platformun resmi itiraz süreçlerini kullanarak itiraz edebilirsiniz. Genellikle bu süreç, platformun destek ekibi ile iletişim kurmayı içerir. İtirazınızı hazırlarken, yasaklama veya kısıtlama nedeninin yanlış olduğunu savunmak için deliller sunmalısınız.
  3. Sabırlı Olun: İtirazınızı gönderdikten sonra, platformun destek ekibi süreci inceleyecek ve size geri dönüş yapacaktır. Bu süreç birkaç gün veya hafta sürebilir, bu yüzden sabırlı olmanız önemlidir.
  4. Alternatif İletişim Yollarını Kullanın: Eğer platformun resmi itiraz süreçleri sonuç vermezse, platformun sosyal medya hesapları, e-posta veya diğer iletişim kanallarını kullanarak daha fazla yardım almayı deneyebilirsiniz.
Ancak, unutmayın ki her platformun kendi kuralları ve politikaları vardır ve bu kurallara uymadığınızda hesabınız yasaklanabilir veya kısıtlanabilir. Dolayısıyla, platformun kurallarına uymak ve bu kuralları ihlal etmemek en iyi yol olacaktır. İhlal ettiğiniz kuralları anlamak ve ona göre davranmak, hesabınızın güvende kalmasına yardımcı olabilir.

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Kalıcı hesapların bani ancak desteğe yazarsan dönüş alırsın kendin zor açarsın

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Feed sıkıntı knka keşke düz oynasaydin daha da açılmaz geçmiş olsun

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Banı bana sor :) diğer hesaplarda etkileniyor hileden se.
Feed ayrı bi konu olmuş ilk defa duydum.
Uzaklaştırma oluyor ama perma ban mı acaba.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
dostlar ben evde yokken arkadaşım oynayıp feedlemiş onlarda kalıcı uzaklaştırma vermişler artık ticketlara bile bakmıyorlar yardımınız için teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Feedlemekten ilk defa ban yiyeni gördüm valla hocam

Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
feedlemeden perma ilkkez gördüm perma ban açılmaz usta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...